Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτά τα δύο smartphones της HUAWEI ξεχωρίζουν – Ιδανικά δώρα για να φτιάξετε τέλειες αναμνήσεις

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μια περίοδος για να αναλογιστείτε όλα όσα πετύχατε, να θέσετε νέους στόχους και γιατί όχι, να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας.

Αν λοιπόν εργαστήκατε σκληρά την χρονιά που πέρασε, μια ανταμοιβή είναι πάντα ευπρόσδεκτη και μερικές φορές επιβάλλεται. Και τι καλύτερο από ένα smartphone, για να αποτυπώσετε νέες αναμνήσεις από την χρονιά που έρχεται; Και μάλιστα με μια κάμερα, που θα ζήλευε ακόμη και επαγγελματίας φωτογράφος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηγέτης σε αυτή την κατηγορία smartphones δεν είναι άλλος από την HUAWEI, με τις γιορτινές του προτάσεις και προσφορές, να σας οδηγούν κατευθείαν στο πρώτο κατάστημα που θα βρείτε μπροστά σας. Φυσικά, οι επιλογές είναι πολλές και για όλα τα βαλάντια. Ωστόσο, θα εστιάσουμε σε δύο συσκευές που τράβηξαν την δική μας προσοχή.

HUAWEI Nova 10 SE: Ένα ντιζαϊνάτο και μοντέρνο smartphone – Θα γίνετε επαγγελματίας φωτογράφος στο λεπτό

Μία εξ αυτών είναι το Nova 10 SE. Καταρχάς, από την εμφάνιση και μόνο, κερδίζει πόντους. Διαθέτει το εμβληματικό σχέδιο Star Orbit που το κάνει να λαμπυρίζει ενώ έχει και anti-fingerprint επίστρωση – δε θα δείτε ούτε λεκέ επάνω του.

Με οθόνη OLED 6.67 ιντσών HUAWEI Full-View, με ανάλυση 2400 x 1080 και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, θα σας μαγέψει με τις πλούσιες λεπτομέρειες και τα πιο αυθεντικά χρώματα. Με άλλα λόγια, θα μπορείτε να απολαύσετε ένα βίντεο ή μια ταινία με απίστευτη λεπτομέρεια και σχολαστική ακρίβεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάμε τώρα στο θέμα της φωτογραφίας. Εάν δεν είστε και ο καλύτερος φωτογράφος που υπάρχει και τα στιγμιότυπα που παίρνεται είναι πολύ σκοτεινά, πολύ φωτεινά ή γενικότερα προκαλούν γέλια, το HUAWEI Nova 10 SE θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Κι αυτό γιατί με την κάμερα 108 MP και τον αλγόριθμο σύντηξης πολλαπλών εφέ (RAW), είτε βρίσκεστε σε περιβάλλον με έντονο ή αμυδρό φωτισμό, είτε σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, θα είστε σίγουροι ότι με αυτό το smartphone θα τραβήξετε την καλύτερη δυνατή λήψη.

Φυσικά, δεν είναι η μόνη κάμερα. Διαθέτει επίσης μια ευρυγώνια μπροστινή κάμερα 16 mp, η οποία προσφέρει μια λειτουργία ομορφιάς με τεχνητή νοημοσύνη που είναι προσαρμοσμένη ειδικά για selfies (το φανταζόσασταν ποτέ αυτό;).

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, η HUAWEI φαίνεται πως μιλά στην γλώσσα των νέων, και προσθέτει ένα καινοτόμο Vlog shooting, Τι εννοούμε; Μπορείς ανά πάσα στιγμή, την ώρα που τραβάς βίντεο να γυρίσεις από την μπροστινή στην πίσω κάμερα και το αντίστροφο, κάνοντας με αυτό τον τρόπο τη δημιουργία περιεχομένου εύκολη και ξέγνοιαστη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα
υπόλοιπα χαρακτηριστικά, φυσικά
περιλαμβάνεται η νέα και με βελτιωμένη
διάρκεια ζωής μπαταρία (μόλις 38 λεπτά
για την πλήρη φόρτιση του smartphone),
ενώ όσον αφορά στα παιχνίδια, το HUAWEI
Nova 10 SE
έρχεται με
Touch Turbo,
το οποίο βελτιώνει
την απόκριση στην αφή της οθόνης, καθώς
και τεχνολογία super touch 10 σημείων, ρυθμό
ανανέωσης 90 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας
αφής 270 Hz για να διασφαλιστεί ότι ακόμη
και τα πιο γρήγορα αγγίγματα των δαχτύλων
καταγράφονται.

Εάν πάλι διαθέτετε και έναν υπολογιστή HUAWEI, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μεταφέρετε τα αρχεία ή τις φωτογραφίες σας σε αυτόν, απλά αγγίζοντας το εικονίδιο μιας συσκευής και σύροντάς το στο εικονίδιο του τηλεφώνου.

Την περίοδο των εορτών όσοι ενδιαφερθούν για το nova 10 SE θα λάβουν δώρο τα FreeBuds SE.

HUAWEI P50 Pro: Η τελειότητα ξεπερνά τις προσδοκίες

Η δεύτερη επιλογή είναι το HUAWEI P50 Pro. Σε αυτό το smartphone ξεχάστε όλα όσα ξέρατε για την φωτογραφία. Εδώ η τελειότητα ξεπερνά τις προσδοκίες. Μια συσκευή πιο ελαφριά και πιο στιβαρή που ταιριάζει καλύτερα στο χέρι σας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι οι κάμερες. Διαθέτει την πρώτη Dual- Matrix κάμερα, Super Main κάμερτα, RGB και μονόχρωμους φακούς καθώς και αισθητήρα multi-spectrum. Το True -Chroma Image Engine διαθέτει σύστημα ανίχνευσης φωτός περιβάλλοντος και ευρεία γκάμα χρωμάτων P3. Με περισσότερα από 2.000+ χρώματα, οι εικόνες που θα τραβήξετε θα απεικονίζουν τα πραγματικά χρώματα του κόσμου.

Παράλληλα, η 64 MP κάμερα με τηλεφακό τύπου περισκοπίου⁠ φέρνει τα αντικείμενα που βρίσκονται μακριά, κοντά, ενώ το HUAWEI XD Optics βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της εικόνας. Με το εύρος ζουμ έως 200x⁠⁠ μπορείτε πάντα να έχετε καθαρή και σταθερή λήψη.

Πρόσβαση σε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές χωρίς περιορισμούς – Χάρη στο Gspace

Όλα τα παραπάνω ακούγονται υπέροχα, αλλά τι γίνεται με τις δημοφιλείς εφαρμογές; Θα βρείτε όλες όσες χρειάζεστε και… ακόμη περισσότερες! H HUAWEI επενδύει στο κατάστημα εφαρμογών AppGallery και προσφέρει πάνω μια ολοκληρωμένη εμπειρία εφαρμογών. (Δεν είναι τυχαίο ότι το AppGallery έχει πάνω από 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια στην Ευρώπη).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσω
του AppGallery μπορεί
να βρει
κανείς
όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως
WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και
πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί
σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν
προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες.
Στην Ελλάδα για
παράδειγμα,
το HMS οικοσύστημα περιλαμβάνει ένα ευρύ
φάσμα εφαρμογών, όπως μεταξύ άλλων,
υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα,
Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία
φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon),
πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote,
Vodafone, Wind) και λειτουργίες με σύστημα
πληρωμών, όπως το ”My Alpha Wallet”, ενώ
εμπλουτίζεται διαρκώς για να προσφέρει
μία προηγμένη εμπειρία χρήσης. Επίσης,
στο κομμάτι των πληρωμών το AppGallery
διαθέτει διεθνή εφαρμογές NFC πληρωμών
και mobile banking, όπως την Curve και Revolut.

Τι γίνεται με τις Google εφαρμογές

Αναφορικά
με τις υπηρεσίες της Google,
που γίνεται πολύς λόγος, και εδώ υπάρχει
λύση και είναι απλή για κάθε χρήστη.
Μέσα από το κατάστημα AppGallery, μπορείτε
να κατεβάσετε
την 3rd party εφαρμογή Gspace,
να την ανοίξετε
και μέσα από εκεί έχετε
όλες τις εφαρμογές που χρειάζεται στο
κινητό σας.
Ο χρόνος που χρειάζεται είναι ελάχιστος.
Παράλληλα,
η
εφαρμογή Gspace
δεν έχει διαφημίσεις και μπορείτε
να χρησιμοποιήσετε
εφαρμογές και υπηρεσίες της Google,
όπως το YouTube,
Gmail,
Google
Maps,
Google Docs, Google Sheets και Google Drive.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιδανική πρόταση αγοράς για τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι ένα smartphone της HUAWEI για να αποτυπώσετε νέες αναμνήσεις από την χρονιά που έρχεται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.




Πηγή