Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτά τα Χριστούγεννα βγες από τα καθιερωμένα με τις υπερ-δυνατότητες του νέου ΗUAWEI Mate 50 Pro

Πόσες εφαρμογές χρησιμοποιείς καθημερινά στο smartphone σου; Και πόσες ακόμη θα ήθελες να είναι διαθέσιμες σε κάθε σου άγγιγμα; Πόσα καρέ θα ήθελες να «φυλακίσεις» για πάντα, ώστε να μη χάσεις καμία λεπτομέρεια;

Το νέο ΗUAWEI Mate 50 Pro «κρύβει» όλες τις απαντήσεις, καθώς ήρθε για να εντυπωσιάσει και να κάνει την καθημερινότητά σου ασύγκριτα πιο εύκολη! Έχει χαρακτηριστεί -και όχι άδικα- ως ο νέος βασιλιάς της φωτογραφίας. Οι δυνατότητές του, ανεξάντλητες. Τα ταλέντα του, μοναδικά…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tο πρώτο smartphone με ρυθμιζόμενο διάφραγμα 10 επιπέδων, που απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του DXOMARK, σε καλεί να το γνωρίσεις. Στο DNA του «κλείνει» τεχνολογία αιχμής και ασυναγώνιστη απόδοση.

Στα super χαρακτηριστικά του συγκαταλέγεται η κάμερα Ultra Aperture, που είναι εξοπλισμένη με μεγάλο διάφραγμα f/1.4 και συνεργάζεται με τη λειτουργία XD Fusion Pro, για να ρυθμίσει τη φωτεινότητα της εικόνας, τις λεπτομέρειες φωτός και σκιάς, καθώς και να τελειοποιήσει το contrast.

Επίσης, το SuperHold εκχωρεί έξυπνα μνήμη για να εξασφαλίσει απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών, ενώ το SuperRender μειώνει την κατανάλωση ενέργειας μέσω inter-frame pixel-level πρόβλεψης, αποτρέποντας την υπερθέρμανση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το SuperStorage αφαιρεί διπλότυπα αρχεία με ανεπαίσθητο τρόπο και συμπιέζει εφαρμογές που χρησιμοποιούνται σπάνια. Παράλληλα, η λειτουργία SuperEnergy ενισχύεται, χάρη στο πανέξυπνο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας, όταν η στάθμη της μπαταρίας πέσει στο 1%, υποστηρίζοντας τρεις ώρες αναμονής ή 12 λεπτά κλήσης.

Και ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την εξελιγμένη αισθητική του νέου HUAWEI Mate 50 Pro; Οι δύο ιδιαίτερες εκδόσεις του με τα ετερόκλητα υλικά το καθιστούν αληθινό «κόσμημα»! Μία με κάλυμμα από γυαλί και μία με κάλυμμα από vegan δέρμα.

Παίζει… χωρίς αντίπαλο με Gspace!

Αναρωτιέσαι για το συγκριτικό του πλεονέκτημα; Αυτό βρίσκεται στην ίδια τη φιλοσοφία που χαρακτηρίζει κάθε HUAWEI smartphone. Στην ευελιξία, τις γρήγορες εναλλαγές, τις αναρίθμητες δυνατότητες και τα συνεχόμενα παράθυρα σε ολοένα και πιο νέα ερεθίσματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζεις με πάθος και το ΗUAWEI Mate 50 Pro μπορεί να σε ακολουθήσει πιστά, χωρίς να σε απογοητεύσει λεπτό! Διαθέτει το κατάστημα εφαρμογών AppGallery, μέσω του οποίου σου χαρίζει πρόσβαση σε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και εκατομμύρια άλλες με μοναδική ευκολία.

Στην Ελλάδα, το HMS οικοσύστημα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), ενώ εμπλουτίζεται διαρκώς για να προσφέρει μία προηγμένη εμπειρία χρήσης.

Παράλληλα, μέσα από τη 3rd party εφαρμογή Gspace, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο AppGallery, μπορείς να εγκαταστήσεις τις αγαπημένες σου Google εφαρμογές με πολύ απλά βήματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ΗUAWEI Mate 50 Pro αποτελεί ακόμη ένα δείγμα υπεροχής του τεχνολογικού κολοσσού. Γιατί να αρκεστείς σε λιγότερα, όταν μπορείς να τα έχεις όλα;

Ανακάλυψε το νέο πολυαναμενόμενο μικρό «θαύμα» και δες πόσο γρήγορα θα γίνει ο δικός σου πολύτιμος καθημερινός σύμμαχος!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά τα Χριστούγεννα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε σε μια δελεαστική εορταστική προσφορά, γιατί με κάθε αγορά του HUAWEI Mate 50 Pro θα λάβετε δώρο το HUAWEI Watch GT3 Active.

Το νέο Mate 50 Pro μπορείτε να βρείτε στα καταστήματαΓερμανός, Κωτσόβολος, Public.   

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα τηςHUAWEI,καθώς και τοFacebook, τοInstagramκαι τοHUAWEI Community.




Πηγή