Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Αυτή η σόλα είναι πραγματικό… gadget

Αυτή η σόλα είναι πραγματικό… gadget

Χρειάστηκαν τρεις εταιρίες για να φτιαχτεί μια έξυπνη συσκευή που μπαίνει στη σόλα του παπουτσιού, συνδέεται με το κινητό σου και μετατρέπει τις κινήσεις και τα σουτ στο ποδοσφαιρικό γήπεδο σε έπαθλα για το FIFA Mobile!

Το gadget τροφοδοτείται από την τεχνολογία Jacquard της Google, που την έχουμε δει σε κάτι μπουφάν της Levi’s και ένα σακίδιο του Yves Saint Laurent.

Adidas GMR το λένε και πωλείται ήδη έναντι 34,95 ευρώ. Περιλαμβάνει δύο εσωτερικές σόλες και τη συσκευή Jacquard που μπαίνει στο «καλό» σου πόδι.

Πώς δουλεύει; Ανιχνεύει τη φυσική δραστηριότητα του κατόχου μέσω αλγορίθμων μηχανικής μάθησης και μετατρέπει το τρέξιμο που ρίχνεις και τα σουτ που κάνεις παίζοντας ποδόσφαιρο σε έπαθλα στο περιβάλλον του videogame FIFA Mobile.

Το GMR συνδέεται στη νέα εφαρμογή της Adidas (Adidas GMR), μέσω της οποίας αποκτάς πρόσβαση στο προφίλ σου στο FIFA Mobile. Μόλις το κάνεις, ξεκλειδώνεις προκλήσεις στον πραγματικό κόσμο, όπως ας πούμε το να κλοτσήσεις μια μπάλα συγκεκριμένο αριθμό φορών ή να διανύσεις κάποια χιλιόμετρα, οι οποίες επιβραβεύονται στον ηλεκτρονικό κόσμο του παιχνιδιού.

Η μπαταρία είναι σχεδιασμένη να διαρκεί όσο και 2-3 παιχνίδια ποδοσφαίρου. Ή μια ολόκληρη βδομάδα αν κάνεις περιορισμένη χρήση.

Όποιος παίζει μεγάλη μπάλα στον πραγματικό και τον ηλεκτρονικό κόσμο, βρήκε μόλις τον σύμμαχό του…


Πηγή