Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Γιατί τα καλά ακουστικά δεν είναι μόνο επένδυση για το gaming, αλλά και για την καθημερινότητά σου

Αν είσαι gamer, γνωρίζεις καλά πως υπάρχει ένα tech αξεσουάρ το οποίο μπορεί να κάνει τη διαφορά στα online battles που δίνεις και στις gaming εμπειρίες που απολαμβάνεις. Φυσικά και αναφερόμαστε στα ακουστικά σου!

Αυτός είναι ο λόγος που προτού πάρεις στα χέρια σου το νέο σου headshet, κάνεις μία καλή έρευνα αγοράς για να είσαι σίγουρός ότι κάθε φορά που θα παίζεις, θα είσαι άνετος, θα απολαμβάνεις μία ανώτερη ποιότητα ήχου, θα μπορείς να μιλάς απρόσκοπτα με τους υπόλοιπους gamers και να ακούς κάθε εντολή όσο πιο καθαρά γίνεται, ώστε να έχεις το απόλυτο πλεονέκτημα σε κάθε παιχνίδι.

Αν το καλοσκεφτείς όμως, ένα καλό headset σήμερα, δεν είναι μόνο μία επένδυση για τις gaming στιγμές σου, αλλά μία επιλογή που μπορεί να κάνει level up σε πολλές εμπειρίες της καθημερινότητάς σου. Από τα video call με την οικογένεια και τους κολλητούς που μένουν στο εξωτερικό, μέχρι τα online meeting με τους συναδέλφους και από τη μουσική και τα podcast που απολαμβάνεις όσο περπατάς ή βρίσκεσαι στο λεωφορείο και θέλεις να απαντάς παράλληλα σε κλήσεις, μέχρι το καθημερινό binge watching.

Tα απόλυτα passepartout tech items για το σπίτι, το γραφείο και τη διασκέδαση 

Ένα ζευγάρι ακουστικά, λοιπόν, είναι ένα must-have αξεσουάρ στη σύγχρονη καθημερινότητα, για gamers και μη. 

Το ερώτημα, βέβαια, είναι το εξής: Ποιο είναι εκείνο το headshet που θα σε καλύψει και με το παραπάνω τόσο στις gaming εμπειρίες σου, όσο και σε κάθε video call; Αλήθεια, ποια είναι τα features και οι τεχνολογίες που πρέπει να έχει ένα ζευγάρι ακουστικά για να αποτελεί μία επένδυση όχι μόνο για το gaming, αλλά και για πολλές ακόμη καθημερινές σου συνήθειες; 

Εμείς κάναμε ήδη την έρευνα αγοράς μας και πολύ γρήγορα οδηγηθήκαμε στα ακουστικά

SteelSeries Arctis Nova 1 και SteelSeries Arctis Nova 3. Και στη λίστα που ακολουθεί μοιραζόμαστε μαζί σου μερικούς καλούς λόγους που τα ξεχωρίσαμε!

#1 Ελαφρύς σχεδιασμός για άνετη χρήση πάντα και παντού 

Κακά τα ψέματα. Είτε τα χρειάζεσαι για το gaming, είτε για τα online meetings και τις binge watching βραδιές, θέλεις τα ακουστικά σου να είναι άνετα. Δηλαδή να μην σε πιέζουν, να μην σε κουράζουν όταν τα φοράς συνεχόμενα και μην τα αισθάνεσαι σαν βάρος στο κεφάλι σου. Όλα αυτά τα features θα τα βρεις στα SteelSeries Arctis Nova 1 και Nova 3.

Σκέψου απλώς ότι και τα δύο αυτά μοντέλα έχουν έναν εξαιρετικά ελαφρύ και ντιζαϊνάτο σχεδιασμό. Για την ακρίβεια, τα SteelSeries Arctis Nova 1 ζυγίζουν μόλις 236 γραμμάρια και τα SteelSeries Nova 3 253 γραμμάρια, οπότε σου εξασφαλίζουν άνετη χρήση, ό,τι και αν κάνεις. Μάλιστα, τα SteelSeries Arctis Nova 3 συγκεκριμένα διαθέτουν το σύστημα ComfortMAX, ώστε να ταιριάζουν σε κάθε κεφάλι και να κατανέμουν το βάρος ομοιόμορφα, ενώ έχουν επίσης και AirWeave Memory Foam, ώστε κάθε φορά που τα χρησιμοποιείς να νιώθεις δροσερός και άνετος, αλλά και να τα μεταφέρεις και να τα αποθηκεύεις πανεύκολα. 

 

 

 

#2 Όταν η ακύρωση θορύβου πηγαίνει σε άλλο επίπεδο 

Είτε πρόκειται για μία gaming εμπειρία, είτε για μία βιντεοκλήση με τους κολλητούς ή τους συναδέλφους, όταν φοράς τα ακουστικά σου, θέλεις να ακούγεσαι πεντακάθαρα, χωρίς άλλες παρεμβολές από το περιβάλλον γύρω σου. Τα ακουστικά SteelSeries Arctis Nova 1, λοιπόν, διαθέτουν μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου, ώστε όταν τα χρησιμοποιείς, η φωνή σου να ακούγεται καθαρά και όλοι υπόλοιποι θόρυβοι γύρω σου να χαμηλώνουν. 

Όσο για τα SteelSeries Arctis Nova 3, διαθέτουν ένα AI μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αξιοποιούν προηγμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, ώστε με αυτά να απολαμβάνεις ηχητικές επικοινωνίες χωρίς τριξίματα και άλλους ήχους, όπως ήχους πληκτρολογίου, όχι μόνο από εσένα, αλλά και από τους γύρω σου! Τι άλλο να ζητήσεις;

 

Untitled3

 

#3 Η μαγεία του να ακούς τα πάντα, ό,τι και αν συμβαίνει γύρω σου

Όταν βλέπεις μία αγαπημένη σειρά από το κινητό, όταν απολαμβάνεις ένα gaming session ή όταν ακούς απλώς τη μουσική σου ή ένα podcast, θέλεις ένα και μόνο πράγμα: Να μπορείς να καθηλωθείς σε αυτήν την εμπειρία και να μην επηρεάζεσαι από τον κάθε θόρυβο γύρω σου. 

Αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα σου δίνουν τα ακουστικά SteelSeries Arctis Nova 1 και Nova 3. Βλέπεις, διαθέτουν το feature Pro-grade Parametric EQ, που σου επιτρέπει να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του ήχου σου. Με λίγα λόγια, στο gaming θα ακούς και το παραμικρό βήμα και στα επαγγελματικά video call δεν θα χάνεις λέξη, θα έχεις δηλαδή το απόλυτο πλεονέκτημα.

Φυσικά, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στο ότι πρόκειται για τα ακουστικά με το καλύτερο Nova Acoustic System στην κατηγορία τους, που γεμίζει τα αυτιά σου με κρυστάλλινες, υψηλές νότες και βαθιά μπάσα, αλλά και στο ότι έχουν 360° Spatial Audio, που σου δίνει τη δυνατότητα να αφήνεις τον καθηλωτικό ήχο να σε περιβάλλει από κάθε γωνία.

 

Untitled4

 

#4 Έρχονται στα χέρια σου από τη SteelSeries

Ένας ακόμα πολύ σημαντικός λόγος για να επενδύσεις στα SteelSeries Arctis Nova 1 και τα SteelSeries Arctis Nova 3 είναι ότι έχουν κατασκευαστεί από τη SteelSeries, δηλαδή την εταιρεία που από το 2001 μέχρι σήμερα αναβαθμίζει τις εμπειρίες ακρόασης που απολαμβάνουμε, δημιουργώντας περιφερειακά gaming -και όχι μόνο- που κάνουν τη διαφορά στις καθημερινές μας εμπειρίες.

 

Untitled5

 

#5 Extra info: Το SteelSeries GG μπορεί να κάνει την gaming εμπειρία σου ακόμα πιο συναρπαστική!

Το SteelSeries GG μπορεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εμπειρία του gaming, αφού για τους fan του είδους αποτελεί τρόπο ζωής. Συγκεκριμένα, με αυτό το λογισμικό, μπορείς να προσαρμόσεις τα περιφερειακά σου, όπως το ποντίκι, το πληκτρολόγιο και τα ακουστικά, για να ταιριάζουν απόλυτα στις προτιμήσεις σου. Επίσης, μπορεί να συνδεθεί με τα αγαπημένα σου παιχνίδια και να παρέχει ζωντανή πληροφόρηση και ενημερώσεις στα περιφερειακά και τους φωτισμούς τους, για μια πιο συναρπαστική και εντυπωσιακή εμπειρία παιχνιδιού! 

Αν ψάχνεις νέα ακουστικά, λοιπόν, για το gaming, το γραφείο, τις βιντεοκλήσεις και την καθημερινή σου διασκέδαση, τώρα τα βρήκες. Από εμάς, είναι σίγουρα «ναι»!

#Headset #lifestyle #gaming #steelseriesgr #forglory #cdmediagr

 

 


Πηγή