Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Διέρρευσαν πληροφορίες για τα νέα μοντέλα iPhone της Apple

Στο διαδίκτυο διέρρευσαν πληροφορίες σχετικά με τα νέα iPhone και το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα Ios, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη και αγανάκτηση της Apple.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου BBC, οι πληροφορίες που διέρρευσαν αφορούν μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας με την κωδική ονομασία iPhone X, εκτός από τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 8.

Ακόμη δύο ειδησεογραφικοί ιστότοποι κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μία έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS, το οποίο ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει.

Το BBC σημειώνει ότι στις πληροφορίες που διέρρευσαν περιγράφεται, επίσης, λεπτομερώς μία τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων, η οποία θα λειτουργεί ως σύστημα ξεκλειδώματος της συσκευής, ενώ παράλληλα θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει τις «γκριμάτσες» που κάνει ο κάτοχός του και να τις μετατρέπει σε emoji (ψηφιακές φατσούλες).

Ειδικός δήλωσε στο BBC ότι αυτό το συμβάν αποτελεί τη μεγαλύτερη διαρροή αυτού του είδους που έχει πλήξει ποτέ την εταιρεία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Apple, κάθε χρόνο, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσει κρυφές τις τεχνολογίες που ενσωματώνει στις νέες συσκευές της μέχρι την επίσημη παρουσίασή τους.

Δεν είναι λίγοι βέβαια εκείνοι βέβαια που θεωρούν την διαρροή εσκεμμένη έτσι ώστε να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην επίσημη παρουσίαση των νέων iPhone, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Η Apple δεν δέχτηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τη διαρροή, σύμφωνα με το δημοσίευμά του το BBC.

localStorage.clear();


Πηγή