Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Διασκεδάστε με τη σειρά Doodle Collection της Logitech

Σήμερα η Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τον δημιουργικό εαυτό σας και να ονειρευτείτε από το γραφείο σας με τη σειρά Logitech 2017 Doodle Collection που παρουσιάζει.

Αντλώντας έμπνευση από τα ονειρεμένα σχέδια ενός φανταστικού κόσμου, η σειρά Doodle Collection συνδυάζει δυναμικά στοιχεία οπτικής εξιστόρησης με λεπτομερή μοτίβα, σύμβολα και χαρακτήρες σχεδιασμένα στο χέρι. Η φετινή συλλογή ποντικιών απευθύνεται σε ανθρώπους που νιώθουν σαν παιδιά και έχουν αυθόρμητο πνεύμα γεμάτο φαντασία.

Αποστολή Tweet: Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη με την 2017 Doodle Collection!

Μια συλλογή σκαριφημάτων – όπως τα: Lightbulb, Sneakerhead, Skateburger και Triple Scoop – δίνει χαρακτήρα στα ασύρματα ποντίκια Logitech® M238.

electrico_1

«Τα ποντίκια της σειράς 2017 Doodle Collection έχουν σχεδιαστεί για να μετατρέψουν τις καθημερινές σας στιγμές σε πηγή διασκέδασης. Πήραμε τις πιο δημιουργικές μας ονειροπολήσεις και σχεδιάσαμε μια σειρά εικονικών χαρακτήρων σχεδιασμένων στο χέρι με έντονα μοτίβα που θα εμπνεύσουν οποιαδήποτε εργασία».

Τα ποντίκια της σειράς 2017 Doodle Collection μπορούν να έχουν διάρκεια ζωής έως και 12 μήνες με μία μπαταρία. Περιηγηθείτε εύκολα σε ιστοσελίδες ή έγγραφα με τον βολικό τροχό κύλισης, είτε χρησιμοποιείτε Windows®, Mac OS®, Chrome OS™ είτε Linux®. Ο δέκτης nano USB σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε έως και σε απόσταση 10 μέτρων.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Η σειρά 2017 Doodle Collection αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο με τιμή λιανικής τα 24.99 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Logitech.com ή το blog μας.

Σχετικά με τη Logitech

Η Logitech σχεδιάζει προϊόντα που ταιριάζουν στην καθημερινότητά μας, συνδέοντάς την με τις αγαπημένες μας ψηφιακές εμπειρίες. Η Logitech ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 30 χρόνια να προσφέρει επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων μέσω υπολογιστών, φθάνοντας σήμερα, να σχεδιάζει προϊόντα που φέρνουν κοντά τους ανθρώπους μέσω μουσικής, ψηφιακών παιχνιδιών, βίντεο και υπολογιστών.

Η Logitech International ιδρύθηκε το 1981 και είναι μια ελβετική ανώνυμη εταιρεία εισηγμένη στο Ελβετικό χρηματιστήριο (κωδικός μετοχής LOGN) και στο χρηματιστήριο Nasdaq Global Select Market (κωδικός μετοχής LOGI). Τη Logitech θα τη βρείτε διαδικτυακά στο www.logitech.com, στο εταιρικό blog ή στο Twitter, στο @Logitech.

localStorage.clear();


Πηγή