Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Εντυπωσιακή είσοδος στην ελληνική αγορά για το πρώτο Xiaomi Laptop

Δυνατό ξεκίνημα στον χώρο των φορητών υπολογιστών έκανε η Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο, φέρνοντας στην ελληνική αγορά το πρώτο Xiaomi Laptop.

Το εξαιρετικά ελαφρύ και κομψό Mi Laptop Air 13,3’’ προσφέρει τεράστια αυτονομία και ισχυρές επιδόσεις και δημιουργήθηκε για να ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο όλες τις ανάγκες του σύγχρονου, απαιτητικού καταναλωτή, τόσο για επαγγελματικές εργασίες, όσο και για gaming.

Το εντυπωσιακό Mi Laptop Air, με οθόνη 13,3’’ διαθέτει στιβαρό, λεπτό σασί, μοντέρνο μεταλλικό φινίρισμα, μινιμαλιστικό σχεδιασμό και βάρος μόλις 1,3 κιλά, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί παντού με άνεση και ασφάλεια.

Τα bezels της οθόνης είναι ελάχιστα, με πάχος μόλις 5,59 χιλ., τα οποία περικλείουν ένα FHD panel με ολοζώντανα χρώματα και μεγάλες γωνίες θέασης.

Στην καρδιά του laptop χτυπάει ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Core i5 8ης γενιάς με Turbo Boost. Μαζί με την ανεξάρτητη κάρτα γραφικών NVidia GeForce MX150 (2GB VRAM GDDR5) το νέο Xiaomi Laptop θέτει νέα standards  στο gaming σε φορητούς υπολογιστές μικρού βάρους.

Στις υψηλές επιδόσεις του συστήματος συνεισφέρει, επίσης, το πλήρως ανακαινισμένο σύστημα ψύξης, ο δίσκος SSD των 256GB και η μνήμη RAM των 8GB DDR4, που είναι χρονισμένη στα 2400ΜHz για άνετο multitasking!

Διαθέτει, επιπλέον, μπαταρία με  διάρκεια ζωής 9,5 ώρες, με δυνατότητα ταχείας φόρτισης έως και 50% σε μόλις 30 λεπτά και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Για χρήστες με μεγαλύτερες απαιτήσεις, το νέο Xiaomi Laptop φέρει τα ειδικά διαμορφωμένα ηχεία της AKG, σε συνδυασμό με την τεχνολογία ήχου Dolby Audio Premium που προσφέρουν κρυστάλλινο ήχο.

Το Mi laptop Air 13,3’’ διατίθεται σε προτεινόμενη λιανική τιμή 999 ευρώ, αποκλειστικά στο Mi Store στο εμπορικό κέντρο Golden Hall και στο ηλεκτρονικό κατάστημα mistore-greece.gr μέχρι την 1η Αυγούστου.

Όπως και όλα τα προϊόντα της Xiaomi υποστηρίζεται με διετή εγγύηση καλής λειτουργίας από την Info Quest Technologies.

localStorage.clear();


Πηγή