Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Εξοικονόμηση ενέργειας και νερού με τις καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον οικιακές συσκευές της LG

Εξοικονόμηση ενέργειας και νερού με τις καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον οικιακές συσκευές της LG

Η Ημέρα της Γης συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια, γιορτάζοντας μισό αιώνα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και προσφέροντας μια έγκαιρη υπενθύμιση ότι όλοι μπορούν να συμβάλουν σε ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη μας. Εδώ και χρόνια, η LG Electronics (LG) παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές και παραγωγή φιλικών προς το περιβάλλον συσκευών που βοηθούν τους καταναλωτές να ζουν καλύτερα με μεγαλύτερη υπευθυνότητα.

Οι προηγμένες συσκευές της LG, δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού με μεγαλύτερη ευκολία και μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Η δέσμευση και αφοσίωση της LG στη δημιουργία προϊόντων με μικρή επίπτωση στο περιβάλλον, αντικατοπτρίζεται σε πολλά από τα καινοτόμα προϊόντα της που φέρουν το διακριτικό ‘Carbon Τrust Footprint Label’ και πιστοποίηση Water Footprint.

Το αποτύπωμα άνθρακα ή νερού ενός προϊόντος είναι το σύνολο των αποβολών αερίων του που παράγονται ή το νερό που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής ενός προϊόντος, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής, της διανομής και της χρήσης.

Η LG ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών προωθώντας παράλληλα την αειφορία, μέσα από eco-friendly προϊόντα για την φροντίδα των ρούχων. Για παράδειγμα, πολλά από τα στεγνωτήρια της LG ενσωματώνουν καινοτόμες λειτουργίες και προηγμένη τεχνολογία, όπως την DUAL Inverter Heat Pump™ με Eco Hybrid™ ενώ παράλληλα διαθέτουν πιστοποίηση Carbon Footprint. Το σύστημα διαχείρισης ενδυμάτων LG Styler με την ικανότητά του να ανανεώνει την ντουλάπα σας χρησιμοποιώντας φυσικό ατμό και καμία επιβλαβή χημική ουσία έχει επίσης πιστοποιηθεί από την Carbon Trust για αποτύπωμα νερού. Ακόμη, προϊόντα όπως οι καθαριστές αέρα PuriCare, η ηλεκτρική σκούπα CordZero A9 και τα προηγμένα LG QuadWash ™ Steam πλυντήρια πιάτων της LG φέρουν το διακριτικό Carbon Trust Footprint Label.

Μαζί με τη διάθεση ενός ευρέος φάσματος προϊόντων πιστοποιημένων από αξιόπιστους παγκόσμιους φορείς, η LG έχει δεσμευτεί στο έργο Zero Carbon 2030 για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών άνθρακα από όλες τις δραστηριότητές της έως τις αρχές της επόμενης δεκαετίας. Μέσω περιβαλλοντικά υπεύθυνων οικιακών συσκευών και επιχειρηματικής στρατηγικής, η LG συμβάλλει στη θετική διαφορά τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο τόσο την Ημέρα της Γης όσο και όλες τις υπόλοιπες μέρες.


Πηγή