Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Επικό τρολάρισμα από εταιρία κινητής στις ουρές των ανθρώπων που περίμεναν το νέο iPhone

Όταν περιμένεις ώρες και ώρες σε μια ουρά, ό,τι ουρά κι αν είναι αυτή, θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημα με το κινητό να ξεφορτίζει.

Κι αυτό έπαθαν πράγματι πολλοί φίλοι της Apple στη Σιγκαπούρη, που συνωστίστηκαν για ώρες έξω από το κατάστημα ώστε να βάλουν πρώτοι στο χέρι το νέο iPhone. Ευτυχώς που είχαν στο πλευρό τους τη… Huawei δηλαδή, η οποία μοίραζε δωρεάν power banks στους πελάτες της Apple για να βγάλουν τη μέρα!

Η Huawei έδωσε 200 power banks στους πελάτες του ανταγωνιστή της που έγραφαν μάλιστα: «Να ένα power bank, θα το χρειαστείτε». Και το έκανε, όπως είπε, για να παρέχει στον κόσμο «ένα διάλειμμα από τον καιρό και τη φριχτή αναμονή».

Εννοείται πως η κίνηση ήταν επιτυχημένη, καθώς στα κοινωνικά μέσα της χώρας έγινε κακός χαμός με αυτό που είδαν οι χρήστες ως «επικό τρολάρισμα».

Μπορεί να μπήκε βέβαια στο μάτι της Apple με το πανάκριβο power bank που χάρισε, οι πελάτες της Huawei δεν το χάρηκαν ωστόσο, καθώς είπαν πως το γκατζετάκι έπρεπε να πάει στα δικά τους χέρια και όχι στους πελάτες άλλης εταιρίας…

localStorage.clear();


Πηγή