Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Επισκευή πλυστικών Karcher; Τώρα πιο απλά και οικονομικά από ποτέ

Μέχρι σήμερα, γνωρίζατε ότι η Kӓrcher είναι η νούμερο ένα επιλογή για να εξασφαλίσετε τον πιο αποτελεσματικό καθαρισμό με πλυστικό, πιο γρήγορα, οικονομικά και απλά από οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική.

Γνωρίζετε όμως πως η Kӓrcher είναι σταθερά δίπλα σας και μετά την αγορά του πλυστικού; Με τη νέα και πρωτοποριακή υπηρεσία Flat Rate η επισκευή του πλυστικού σας γίνεται του πιο απλή και γρήγορη από ποτέ!

Τώρα με την μοναδική υπηρεσία Flat Rate, μπορείτε να γνωρίζετε εξ αρχής το κόστος επισκευής του πλυστικού σας, κερδίζοντας χρόνο.

Με την υπηρεσία Flat Rate, δε χρειάζεται να επικοινωνήσετε με το συνεργείο (ή να το επισκεφτείτε), για να περιγράψετε τη βλάβη και ακολούθως να λάβετε μία προσφορά.

Επιπλέον είναι διασφαλισμένο πως η επισκευή θα γίνει με βάση τα υψηλότερα και πιο αυστηρά standards, καθώς η υπηρεσία παρέχεται αποκλειστικά από τα πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 συνεργεία της Kӓrcher (τα μόνα στον κλάδο στην Ελλάδα)

Σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι η υπηρεσία δεν αφορά σπασμένα ή βανδαλισμένα μηχανήματα και πως δεν περιλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα για το πλυστικό σας.

Αν λοιπόν θέλετε γρήγορο, αξιόπιστο και με σταθερή χρέωση service του πλυστικού σας δεν έχετε παρά να δείτε τον πίνακα χρεώσεων και να παραδώσετε το μηχάνημά σας στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο κατάστημα Kӓrcher.

Όλα τα άλλα, αφήστε τα πάνω τους!

Μάθετε περισσότερα για την Kӓrcher

facebook

Karcher Greece

 

youtube

Karcher Greece

 

karcher

www.karcher.gr


Πηγή