Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Εκτός Apple και Google το Fortnite - Με μηνύσεις απαντά η Epic Games

Επιστρέφει στα iPhone το Fortnite

Μπορεί η διαμάχη της Apple με την Epic να βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι κάτοχοι iPhone κι iPad θα μείνουν μακριά από το Fortnite.

Σύμφωνα με το BBC, όσοι θέλουν θα μπορούν να παίξουν ξανά Fortnite μέσω της cloud υπηρεσίας της NVIDIA, GeForce Now. Η υπηρεσία δεν έχει διατεθεί στο iOS ακόμα, αλλά το BBC αναμένει η ανακοίνωση να γίνει πριν την περίοδο των εορτών.

Η Apple παρακρατά το 30% όλων των in-app αγορών στο store της, απαγορεύοντας στην Epic και σε κάθε εταιρία να παρακάμψει αυτό το μερίδιο προσφέροντας απευθείας τις δικές τους υπηρεσίες μέσω της εφαρμογής. Η GeForce Now υπηρεσία όμως τρέχει μέσω του mobile web browser Safari και έτσι η Apple δε θα δικαιούται μερίδιο από τις πωλήσεις ψηφιακών αγαθών, όταν το Fortnite θα παίζεται με αυτόν τον τρόπο.

Η υπηρεσία σας επιτρέπει να κάνετε stream της προσωπικής σας βιβλιοθήκης παιχνιδιών σε laptops, κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές. Η αρχική συνδρομή “Founders” θα κοστίζει $5 το μήνα, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν και δωρεάν αλλά για περιορισμένο χρόνο.


Πηγή