Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ερωτευτήκαμε την gaming καρέκλα με τον ενσωματωμένο ανεμιστήρα

Ανοίξτε τα κλιματιστικά εσείς.

Το gaming θέλει κότσια το καλοκαίρι. Είναι εξαιρετική εποχή για να καλέσεις φίλους και να χτυπήσετε τρίωρα παιχνιδιού ή ακόμη και να εξαφανιστείς μόνος σου από τον υπόλοιπο κόσμο παίζοντας το αγαπημένο σου παιχνίδι. Ένα πράγμα είναι που πονάει και ονομάζεται ζέστη. Πολύ ζέστη όμως.

Καλομάθαμε στα air condition και τους ανεμιστήρες -για το gaming λέμε πάντα- και δουλεύουν όλα στο φουλ. Και λογικό, δεν θα κάτσεις να πεθάνεις. Αν όμως υπήρχε ένα gadget που έλυνε το πρόβλημα ζέστης και ωρών παιχνιδιού, δεν θα ήταν νούμερο ένα στην φετινή bucket list σου; Ε το PC Gamer την ανακάλυψε και μπράβο τους.

Η NxSys Aero της Cougar είναι μια πολυθρόνα για κάθε gamer που κάνει μπάνιο από τον ιδρώτα κάθε καλοκαίρι. Έχει στην πλάτη της έναν ARGB ανεμιστήρα διαμέτρου 200mm, ο οποίος διοχετεύει δροσερό αέρα μέσα από το πλέγμα ώστε να νιώθεις υπέροχα και να μην καταλαβαίνεις καύσωνα. Έχει χειριστήριο για να ελέγχεις την ταχύτητα, ενώ τη νύχτα έχει και φωτισμό. Εξυπακούεται πως η καρέκλα είναι ανατομική κατασκευή με πρόσθετα μαξιλάρια για τη μέση και τον αυχένα – προφανώς επειδή ξέρουν τι τραβάνε με το μυοσκελετικό τους οι gamers.

Όλα αυτά στην τιμή των 373 ευρώ. Μην μας ρωτήσετε για πλευρίτιδα. Καλύτερα αυτό, παρά να πεθάνουμε από τη ζέστη.


Πηγή