Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η επαγγελματική σκούπα Τ7/1 της Kärcher συνδυάζει μικρό βάρος και μεγάλη δύναμη αναρρόφησης

Είστε επαγγελματίας και η σκούπα που χρησιμοποιείτε σας ταλαιπωρεί είτε γιατί είναι βαριά είτε γιατί είναι ογκώδης; Πιστεύετε ότι μια πιο ελαφριά σκούπα θα είναι λιγότερο αποδοτική;  Είστε ιδιώτης και ψάχνετε μία σκούπα πολύ υψηλών απαιτήσεων και αντοχής, αλλά χαμηλού βάρους και όγκου, εστιάζοντας σε αυτά που «μετράνε»;

Η επαγγελματική σκούπα T 7/1 από την Kӓrcher ικανοποιεί όλες αυτές τις απαιτήσεις! Με βάρος μόλις 3,5 κιλά, με απίστευτη αναρροφητική δύναμη, ασύγκριτη αντοχή και στην πιο ελκυστική τιμή, έρχεται να αλλάξει όσα πιστεύατε για τα μηχανήματα της κατηγορίας. Αυτή είναι! Μία σκούπα που πιο ελαφριά δεν γίνεται, αλλά επιτυγχάνει υψηλά επίπεδα απόδοσης, αποτελέσματος, εργονομίας και αντοχής.

Σχεδιασμένη για εντατική επαγγελματική χρήση, μπορεί να σκουπίζει αδιάκοπα, με διάρκεια ζωής που, όπως κάθε συσκευή Kӓrcher, θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Επιπλέον, ο κάδος 7 λίτρων για σκούπισμα χωρίς σακούλα, κάνει την αλλαγή φίλτρου μία πολύ… σπάνια υπόθεση.

Η σκούπα T7/1 είναι μία σκούπα εντυπωσιακά οικονομική, αφού η αναρροφητική της ισχύς (230mbar), επιτυγχάνεται με κατανάλωση μόλις 1000W! Εξαιρετικά αθόρυβη είναι ιδανική για λειτουργία σε χώρους όπως νοσοκομεία, ξενοδοχεία, παιδικούς σταθμούς κ.ο.κ., αλλά και σε περίπτωση που κάποιος ιδιώτης θέλει να σκουπίσει αθόρυβα στο σπίτι του.

skoupakar1

Τελικά, η επαγγελματική σκούπα T7/1 αποτελεί μία κατηγορία από μόνη της. Χωρίς κανέναν συμβιβασμό σε αυτά που είναι σημαντικά σε μία σκούπα (τεχνολογία, αντοχή, απόδοση, οικονομία, χαμηλός θόρυβος, εργονομία) και λόγω του απίστευτα μικρού βάρους της, μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο καθαρισμού για κάθε επαγγελματία και κάθε ιδιώτη πολύ ψηλότερα. Είναι δυνατό; Πάρτε τη στα χέρια σας και διαπιστώστε το. Τώρα το ελαφρύ, είναι και δυνατό!

Clipboard01

Μάθετε περισσότερα για την Karcher
Karcher Greece

 

Karcher Greece

 

www.karcher.gr

 


Πηγή