Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η εφαρμογή για βιντεοκλήσεις που γιγαντώθηκε μέσα στην πανδημία

Η εφαρμογή για βιντεοκλήσεις που γιγαντώθηκε μέσα στην πανδημία

Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι συνεχίζουν να πίνουν νερό στο όνομα του Skype ή του FaceTime, ένας νέος παίκτης ήρθε για να μείνει.

Για την εφαρμογή βιντεοκλήσεων Zoom ο λόγος, που ξεπήδησε ως ο μεγάλος τεχνολογικός νικητής εν μέσω κορονοϊού.

Οι λογαριασμοί στήνονται δωρεάν εδώ, αν μιλάμε όμως για εταιρία και οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, τα πράγματα χρεώνονται.

Γιατί όμως ζει χρυσές εποχές το Zoom; Απλά-απλά, γιατί είναι η καλύτερη και πιο αξιόπιστη εφαρμογή βιντεοκλήσεων εκεί έξω, με σειρά χαρακτηριστικών και βοηθημάτων.

Είναι γρήγορη επίσης και έχει καθαρή εικόνα και ήχο. Τη Zoom τη χρησιμοποιούν όλοι πια, από γονείς και συνάδελφοι μέχρι φίλοι, γείτονες και… παππούδες.

Ακόμα και γάμοι έχουν γίνει μπροστά της. Αλλά και τα ψηφιακά κλαμπ της είναι ευρύτερα γνωστά.

Κι όλα αυτά παρά τα κενά ασφαλείας που αντιμετώπισε πρόσφατα και μπήκε στο στόχαστρο δριμείας κριτικής. Ο κόσμος εκεί, απτόητος.

Ο βασικός λόγος που συνεχίζει να χρησιμοποιείται μαζικά είναι αυτές οι μαζικές βιντεοκλήσεις των 40 λεπτών που προσφέρει δωρεάν. Μέχρι και 100 άτομα συγχρόνως δηλαδή! Ούτε login δεν χρειάζεσαι για να μπεις μάλιστα σε ένα τέτοιο videoconference.

Όλοι τη χρησιμοποιούν επειδή είναι εύκολη, χρηστική και δωρεάν. Και οδηγεί την αγορά, αναγκάζοντας τον ανταγωνισμό να χορέψει στους ρυθμούς της…


Πηγή