Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η εφαρμογή που σε χαλαρώνει σε 3 λεπτά

Η εφαρμογή που σε χαλαρώνει σε 3 λεπτά

Για εκείνες τις φορές που νιώθεις να σε κατακλύζει το συναίσθημα ή χρειάζεσαι ένα διάλειμμα απ’ όλα, η σύγχρονη τεχνολογία έχει κι εδώ τη λύση.

Ο κόσμος μας μπορεί να γίνει πολύ αγχωτικός και κάθε βοήθεια δεκτή. Κι έτσι έχουμε πια μια μακρά σειρά από εφαρμογές που υπόσχονται χαλάρωση και αποφόρτιση.

Οι περισσότερες μάλιστα είναι σοβαρές ιστορίες, φτιαγμένες από εξειδικευμένους επιστήμονες και όχι εναλλακτικούς γκουρού του διαλογισμού.

Μια τέτοια, και δωρεάν, είναι η Aura. Κι εδώ έχουμε πάνω από 8.000 ανθρώπους που την έχουν αξιολογήσει ιδιαιτέρως θετικά στο Google Play Store.

Τι κάνει; Σε ρωτά για τη διάθεσή σου ώστε να προσφέρει ένα σύντομο πρόγραμμα χαλάρωσης, αποφορτίζοντας τον οργανισμό σου από το στρες μέσω της προωθημένης τεχνητής νοημοσύνης που έχει στην καρδιά της.

Ακόμα καλύτερα, τα προγράμματά της είναι διάρκειας 3 λεπτών, κάτι που σημαίνει πως παραείναι εύκολο να βρεις χρόνο να τη στριμώξεις στις καθημερινές δραστηριότητες.

Ταυτοχρόνως, καταγράφει τις διακυμάνσεις της διάθεσής σου στον χρόνο, προσφέροντας αποκαλυπτικές ματιές στην ψυχοσύνθεσή σου. Αλλά και στους τομείς που χρειάζεσαι βοήθεια…


Πηγή