Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η κούκλα του σεξ που αλληλεπιδρά στις κινήσεις των… εραστών της

Τα ρομπότ του σεξ, τα αναβαθμισμένα μοντέλα των κουκλών του σεξ, κάνουν όλο και περισσότερη θραύση στο εμπόριο των συγκεκριμένων ειδών, με κόσμο να δαπανά χιλιάδες ευρώ για να ζήσει μία εμπειρία μαζί τους.

Μία αναβαθμισμένη κούκλα του σεξ (αλλά όχι τόσο ολοκληρωμένη έκδοση για να θεωρηθεί ρομπότ), η Σαμάνθα συμμετείχε με τον δημιουργό της σε συνέδριο τεχνολογίας στην Αυστρία. Ωστόσο πλέον οι κατασκευαστές της μάλλον μετάνιωσαν για την επιλογή τους να την εκθέσουν στο Arts Electronica Festival καθώς η κούκλα χρησιμοποιήθηκε τόσο πολύ από τους επισκέπτες που έφυγε για Βαρκελώνη για… επισκευή.

Η Σαμάνθα είναι μία κούκλα που αλληλεπιδρά στα ερεθίσματα που δέχεται από τους ανθρώπους. Αντιδρά στα αισθητικά αγγίγματα χαϊδεύοντας τους χρήστες ή κουνώντας τα χέρια της και το κεφάλι της. Στο συνέδριο λοιπόν οι επισκέπτες ήταν τόσο περίεργοι που άγγιζαν την κούκλα παντού. Όπως ανέφερε η Daily Mail οι κούκλες αυτές έχουν μεγάλη πέραση στους οίκους ανοχής οι πελάτες των οποίων έχουν την τάση να προτιμούν τις κούκλες από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ.

pe'yjeorj2

localStorage.clear();


Πηγή