Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Η μάσκα για τον κορονοϊό που λειτουργεί και ως προσωπικός… διερμηνέας

Η μάσκα για τον κορονοϊό που λειτουργεί και ως προσωπικός… διερμηνέας

Σε έναν κόσμο που προσπαθεί να βρει τα πατήματά του μέσα στην πανδημία, η συνέπεια είναι το κλειδί και ο σεβασμός στα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σε αυτή τη διαρκή μάχη έρχεται να προστεθεί μια νέα μάσκα, έργο της Donut Robotics, που είναι μια από τις γνωστότερες εταιρίες ρομποτικής της Ιαπωνίας.

Η εταιρία τεχνολογίας από το Τόκιο παρουσίασε λοιπόν τη μάσκα του αύριο, ένα έξυπνο μέσο προστασίας που μπορεί να μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο.

C-FACE Smart Mask τη λέει και προσφέρει μια πλατφόρμα έξυπνων λειτουργιών, από Bluetooth συνδεσιμότητα σε κινητό και ταμπλέτα μέχρι και ενισχυτή φωνής.

Αυτό που τη διακρίνει είναι φυσικά η τεχνολογία ακριβούς και πραγματικού χρόνου μετάφρασης σε 9 γλώσσες, μεταξύ των οποίων τα ιαπωνικά, τα αγγλικά, τα γαλλικά, τα ισπανικά και τα κινέζικα.

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν για την ώρα, σύμφωνα πάντως με τον γενικό διευθυντή της εταιρίας, Taisuke Ono, η μάσκα έχει αποσπάσει διεθνές ενδιαφέρον, συγκεντρώνοντας μερικά εκατομμύρια σε πλατφόρμα χρηματοδότησης μέσα στα πρώτα λεπτά!

Η νέα μάσκα για τον κορονοϊό θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές Σεπτεμβρίου με προτεινόμενη τιμή στα 40 δολάρια (35 ευρώ)…


Πηγή