Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η σειρά Honor 9X σπάει τα ρεκόρ

Η σειρά Honor 9X σπάει τα ρεκόρ

Όταν η Honor ανακοίνωνε την κυκλοφορία της σειράς Honor 9X, με την μπροστινή pop-up κάμερα, η εταιρία ακόμα δήλωνε περήφανα πως το Honor 8X είναι το πρώτο, σε πωλήσεις, κινητό για την Honor. Όμως, τα 15 εκατομμύρια πωλήσεις του 8X, φαίνεται πως δε θα σταθούν εμπόδιο στο Honor 9X για να πάρει εκείνο τα πρωτεία.

Τις πρώτες 29 ημέρες της κυκλοφορίας τους στην Κίνα, τα Honor 9X και 9X Pro, πούλησαν πάνω από 3 εκατομμύρια κομμάτια όπου, με απλά μαθηματικά, μιλάμε για περισσότερες από 100.000 συσκευές την ημέρα.

Οι αριθμοί αυτοί όμως δεν πρέπει να κάνουν εντύπωση. Είναι λογικό όταν και τα δύο smartphones, έρχονται με τον τελευταίο 7 nm Kirin 810 επεξεργαστή και με επιλογές στη μνήμη από 4/64 GB μέχρι 8/256 GB και σε ιδιαίτερους χρωματισμούς όπως Phantom Blue, Magic Night Black και Flame Red.

Η μεγάλη IPS LCD οθόνη των 6,59″ έχει αναλογία πλάτους/ύψους 19,5:9 και υποστηρίζει Full HD+ ανάλυση. Με κανένα εμπόδιο από πλαίσιο συσκευής ή κάμερα, καθώς η pop-up κάμερα των 16 MP εμφανίζεται μόνο όταν πρόκειται να φωτογραφίσεις, η σειρά Honor 9X σου προσφέρει μια νέα εμπειρία στα smartphones που θα βρίσκεται κοντά σου προς τα τέλη Νοεμβρίου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή