Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η Huawei Εγκαινιάζει την Ολοκαίνουργια Σειρά Campus Μεταγωγών  και Λύσεων CloudEngine S-Series

Η Huawei Εγκαινιάζει την Ολοκαίνουργια Σειρά Campus Μεταγωγών και Λύσεων CloudEngine S-Series

Η Huawei ανακοίνωσε μία σημαντική εξέλιξη στο campus networking, αποκαλύπτοντας 16 νέα μοντέλα μεταγωγών της σειράς CloudEngine S-series, συνάθροισης και κεντρικά. Από τις παραπάνω κυκλοφορίες, το CloudEngine S12700E, ένας ολοκαίνουργιος κεντρικός μεταγωγός, χρησιμοποιεί τα Solarchipsets για να αυξήσει την ικανότητα μεταγωγής σε ένα ρεκόρ ύψους 57.6 Tbit/s.

Το πλούσιο σε χαρακτηριστικά CloudEngine S12700E, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των end-to-end λύσεων της Huawei, προσαρμοσμένες στην Wi-Fi 6 εποχή. Επιπλέον, με την αναβαθμισμένη αυτοματοποίηση δικτύου και τις O&M δυνατότητες με έξυπνη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης AI, η λύση CloudCampus της Huawei θα αυξήσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της ανάπτυξης των υπηρεσιών και θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να δημιουργήσουν γρήγορα service-centric campus δίκτυα.

Η νέα γενιά μεταγωγών Huawei CloudEngine S-Series Portfolio

Οι νέοι CloudEngine campus μεταγωγείς διατίθενται σε 16 μοντέλα: τη σειρά CloudEngine S5700 series (έξυπνοι μεταγωγείς πρόσβασης GE), τη σειρά CloudEngine S6700 (Layer3 μεταγωγείς συνάθροισης 10GE) και τη σειρά CloudEngine S12700E (πρωτοποριακοί κεντρικοί μεταγωγείς με κορυφαία απόδοση). Όπως επιβεβαιώνεται από τον Όμιλο Tolly, η σειρά CloudEngine S12700E προσφέρει έξι φορές τη δυνατότητα μεταγωγής του μέσου όρου της αγοράς διαθέτοντας το μεγαλύτερο εύρος ζώνης ανά slot, την υψηλότερη πυκνότητα 100GE θυρών και τη μεγαλύτερη δυνατότητα μεταγωγής σε όλα τα συγκρίσιμα προϊόντα. Η σειρά Huawei CloudEngine S είναι επίσης η πρώτη του είδους της με ένα βέλτιστο συνδυασμό δυνατοτήτων σύγκλισης ενσύρματου και ασύρματου δικτύου, με μηχανισμούς εξουδετέρωσης απειλών και υποστήριξης τηλεμετρίας.

Ευφυές και Απλοποιημένο Campus Δίκτυο με επίκεντρο τη Συνδεσιμότητα των Υπηρεσιών

Ένα δίκτυο εστιασμένο στις υπηρεσίες θα πρέπει να παρέχει όχι μόνο εξαιρετικά ευρυζωνική σύνδεση, αλλά και μια εξαιρετικά αυτοματοποιημένη διαχείριση και έξυπνη O&M πλατφόρμα για να επιταχύνει την ανάπτυξη υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εμπειρία σε πραγματικό χρόνο.

  • Αυτοματοποιημένη διαχείριση: Με την εκτεταμένη χρήση εφαρμογών mobile office και cloud, η διαχείριση της πολιτικής δικτύων γίνεται πιο περίπλοκη από ποτέ. Για την αντιμετώπιση αυτού, η Huawei CloudCampus Λύση παρέχει ένα κέντρο διαχείρισης δικτύου που αυτοματοποιεί το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την πολιτική και την παρακολούθηση των δικτύων WLAN, LAN και WAN μέσω γραφικών διεπαφών χρήστη (Graphical User Interfaces, GUIs), χωρίς την ανάγκη παραδοσιακών διεπαφών γραμμής εντολών (Command Line Interfaces, CLIs). Ως αποτέλεσμα, η απόδοση της διαχείρισης δικτύου μπορεί να βελτιωθεί κατά περισσότερο από 80%.
  • Intelligent O&M: Τα σφάλματα μπορούν να διορθωθούν με ακρίβεια και ταχύτητα μόνο όταν οι εμπειρίες των χρηστών στο δίκτυο μπορούν να μετρηθούν ποσοτικά. Για αυτό το λόγο η Huawei έχει αναβαθμίσει το Machine Learning (ML) – και το σύστημα AI-powered intelligent O&M. Αυτό το νέο σύστημα παρέχει ποσοτική αξιολόγηση της εμπειρίας, ανάλυση βασικών αιτίων και έξυπνη πρόβλεψη σφαλμάτων, επιτρέποντας την εντοπισμό και επίλυση προβλημάτων δικτύου σε λίγα λεπτά.
  • All-layer openness: Εκτός από αυτές τις συναρπαστικές λειτουργίες αυτοματισμού δικτύων και ευφυΐας, η λύση Huawei CloudCampus έχει σχεδιαστεί με all-layer openness για να απλοποιήσει την αναβάθμιση και την εξέλιξη των επιχειρηματικών δικτύων. Επί του παρόντος, η Huawei έχει επαληθεύσει επιτυχώς την διαλειτουργικότητα με περισσότερα από 800 μοντέλα συσκευών δικτύου από τους κύριους προμηθευτές παγκοσμίως, συνεργάστηκε στενά με περισσότερους από 40 συνεργάτες στη διαχείριση δικτύων, έλεγχο ταυτότητας, ασφάλεια και ανέπτυξε κοινές λύσεις με περισσότερους από 30 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Η Huawei έχει επίσης δημιουργήσει 26 Global Validation Labs (JVLs) παγκοσμίως, τα οποία επιτρέπουν την ταχύτερη και ομαλότερη ανάπτυξη υπηρεσιών μέσω κοινής επαλήθευσης λύσεων.

Η Huawei είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογίας και λύσεων στον τομέα των Campus δικτύων και παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες σε 150 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με το IDC, η Huawei έχει διατηρήσει την κορυφαία θέση στην αγορά Campus μεταγωγών της Κίνας για τέσσερα διαδοχικά έτη και κατέχει την δεύτερη θέση στην παγκόσμια αγορά Campus μεταγωγών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Οι λύσεις Campus δικτύων της Huawei έχουν βοηθήσει τους πελάτες σε θέματα εκπαίδευσης, οικονομίας, διακυβέρνησης, μεγάλες επιχειρήσεις, τον τομέα υγειονομικής περίθαλψης, τον κατασκευαστικό κλάδο, καθώς και άλλους τομείς, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους ψηφιακής σύγκλισης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links:
www.twitter.com/Huawei
www.facebook.com/Huawei
www.youtube.com/Huawei

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ




Πηγή