Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Huawei «τρολάρει» τα νέα iPhone

Είναι συχνό φαινόμενο εταιρείες κολοσσοί να χρησιμοποιούν είτε τα social media είτε ευφάνταστα βιντεάκια για να προμοτάρουν τα προϊόντα τους ή για να πικάρουν τους αντιπάλους τους στην αγορά. Πολλές φορές με αστεία σχόλια, άλλες με πικρόχολο τρόπο.

Η κινεζική Huawei λοιπόν πέρασε στην αντεπίθεση, ανεβάζοντας δυο βίντεο στα social media με τα οποία στην ουσία ειρωνεύεται την Apple και τα καινούργια iPhone που παρουσίασε η εταιρεία την προηγούμενη Τρίτη στο Steve Jobs Theater.

Σύμφωνα με το CNBC, στο twitter της Huawei ανέβηκε ένα σύντομο βίντεο που δείχνει ένα φαγωμένο μήλο. Το tweet γράφει: «Νιώθετε απογοητευμένοι; Σας έχουμε μια αληθινή έκπληξη που ξεπερνά ό,τι έχετε δει μέχρι σήμερα». Η αναφορά έγινε για τα αποκαλυπτήρια του νέου smartphone, Huawei Mate 10, στις 16 Οκτωβρίου.

Αυτό ήταν το δεύτερο βίντεο που είχε ποστάρει η εταιρεία για να πικάρει την Apple καθώς είχε προηγηθεί και ένα πιο αιχμηρό με το οποίο ο κινεζικός τεχνολογικός κολοσσός κοροϊδεύει την υπηρεσία αναγνώρισης προσώπου του iPhone X, αναφέροντας ότι συχνά δεν λειτουργεί. Το σχόλιο που ακολουθούσε το βίντεο έγραφε: «Ας το παραδεχθούμε, η αναγνώριση προσώπου δεν είναι για όλους. Ξεκλειδώστε το μέλλον με το πραγματικό ΑΙ Phone».

localStorage.clear();


Πηγή