Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η LG παρουσίασε επαναφορτιζόμενη μάσκα με φίλτρο καθαρισμού αέρα

Στα νέα δεδομένα προσαρμόζεται η LG, παρουσιάζοντας μία λύση σε όσους θέλουν να προστατευτούν από τον κορονοϊό.

Το PuriCare Wearable Air Purifier είναι ένας φορητός καθαριστής αέρα που λειτουργεί με μπαταρία και φοριέται κανονικά σαν μάσκα, ξεκινώντας μια νέα κατηγορία wearable συσκευών καθαρισμού αέρα.

Και λέμε έμμεσα διότι, παραδείγματος χάρη, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ δεν προτείνει τη χρήση μασκών με βαλβίδες εκπνοής ή εξαεριστήρες για την αποφυγή της εξάπλωσης του COVID-19, καθώς αυτό το είδος δεν φιλτράρει τα αναπνευστικά σταγονίδια, που θεωρητικά μπορούν να μολύνουν τους ανθρώπους γύρω σας.

Ενσωματώνει δύο H13 HEPA φίλτρα, προσφέροντας έτσι σημαντική προστασία από επιβλαβή σωματίδια στον αέρα, ενώ με την πατενταρισμένη τεχνολογία “Respiratory Sensor” μπορεί να προσαρμόζει την είσοδο του αέρα βάσει του πόσο συχνά αναπνέει ο χρήστης. Όπως η LG αναφέρει “οι ανεμιστήρες αυτομάτως επιταχύνουν για να βοηθήσουν στην εισπνοή αέρα και επιβραδύνουν για να μειώσουν την αντίσταση όταν εκπνέετε με σκοπό την καλύτερη αναπνοή.

Η μπαταρία χωρητικότητας 820mAh που ενσωματώνει η μηχανοποιημένη μάσκα της LG προσφέρει μέχρι και οκτώ ώρες συνεχούς λειτουργίας σε χαμηλή κατανάλωση και δύο ώρες σε υψηλή κατανάλωση.

Η LG δεν αναφέρει σε ποια τιμή και το πότε ακριβώς θα διατεθεί το προϊόν παρά το ότι θα έρθει το τελευταίο τρίμηνο του 2020 σε επιλεγμένες αγορές.


Πηγή