Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Η PANERAI και ο Οίκος KESSARIS παρουσιάζουν μία νέα Boutique στην καρδιά της Αθήνας

Η Panerai αποκαλύπτει τη νέα της Boutique στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον επί σειρά ετών συνεργάτη της, τον Οίκο KESSARIS.

Στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Βουκουρεστίου, με τα πιο διάσημα brands παγκοσμίως, η νέα Panerai Boutique, που ξεχωρίζει με τον έντονο χαρακτήρα της, υποδέχεται τους λάτρεις των ρολογιών και τους προσκαλεί να ανακαλύψουν έναν κόσμο ιταλικής φινέτσας και design, σε συνδυασμό με την ελβετική τεχνογνωσία στον κλάδο της ωρολογοποιίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με γνώμονα τις αξίες που καθορίζουν την ταυτότητα της Panerai, ο σχεδιασμός της Boutique αντιπροσωπεύει τα στοιχεία που συνδέουν το παρελθόν του brand με το μέλλον του: ιταλικό DNA, θαλάσσιος κόσμος, τεχνογνωσία και σύγχρονοι ήρωες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίξαμε με τον, επί χρόνια συνεργάτη μας, Οίκο KESSARIS, τη νέα PaneraiBoutique στην καρδιά της Αθήνας. Η Boutique είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να αντικατοπτρίζει τις αξίες που ορίζουν την ταυτότητα της Panerai και είμαστε ευτυχείς που μέσα από αυτήν προσφέρουμε σε κάθε λάτρη του ρολογιού την ευκαιρία να ανακαλύψει έναν ξεχωριστό κόσμο Ιταλικού σχεδιασμού και Ελβετικής τεχνογνωσίας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτή την εξέλιξη στη συνεργασία μας με τον Οίκο KESSARIS και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε από κοινού αξέχαστες εμπειρίες για τους πελάτες μας, στην Αθήνα» αναφέρει ο CEO της Panerai, Jean-Marc Pontroué.

Ο Βασίλης Καίσαρης, Πρόεδρος & CEO της ORA KESSARIS δηλώνει: «Είμαστε υπερήφανο μέλος της οικογένειας της Panerai για περισσότερα από 20 χρόνια. Ο μακροχρόνιος δεσμός μας τώρα τιμάται περαιτέρω με τη λειτουργία της νέας PaneraiBoutique στην Βουκουρεστίου 24. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό το νέο κεφάλαιο της συνεργασίας μας στην Αθήνα και ανυπομονούμε να το παρουσιάσουμε μαζί στους πελάτες μας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Panerai ιδρύθηκε στη Φλωρεντία και εμπνέεται συνεχώς από τις ιταλικές της ρίζες. Μετουσιώνει την παράδοση, τον ιταλικό τρόπο ζωής και την εξαιρετική ελβετική δεξιοτεχνία όχι μόνο στα ρολόγια της, αλλά και στην αίσθηση που αποπνέουν τα καταστήματά της με τη χαρακτηριστική τους εμφάνιση.

Η είσοδος στη Boutique σηματοδοτεί την έναρξη ενός ταξιδιού μύησης στην εμπειρία της Panerai. Οι πελάτες καλούνται να βουτήξουν σε έναν κόσμο όπου η ποιότητα συναντά την τεχνογνωσία. Η ανεπιτήδευτη κομψότητα του εσωτερικού της Boutique εκφράζεται μέσα από τα υψηλής αισθητικής έπιπλα και αντικείμενα Ιταλών σχεδιαστών.

Στον χώρο του Counter Bar και των Counter Tables παρουσιάζεται η πλούσια συλλογή των ρολογιών, ενώ παράλληλα οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το ιταλικό τελετουργικό του καφέ ή ενός signature aperitivo ποτού, κατά τη διάρκεια της εξυπηρέτησής τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η
επιρροή του Θαλάσσιου Κόσμου και των
ανθρώπων της περιπέτειας, σημαντικά
μέρη της ιστορίας και της ταυτότητας
της Panerai,
διαφαίνεται μέσα από τις οθόνες και τις
κινούμενες εικόνες που κοσμούν τους
τοίχους της Boutique
και προσθέτουν μια ζωντανή αίσθηση του
υποθαλάσσιου κόσμου μέσα στο χώρο.

Η νέα Panerai Boutique στην καρδιά της Αθήνας, στη Βουκουρεστίου 24, υποδέχεται τους πελάτες της σε έναν προορισμό άνεσης και συναρπαστικών εμπειριών.

Η PANERAI με τη διαχρονική ποιότητα

Η Panerai ιδρύθηκε στη Φλωρεντία το 1860, όπου λειτουργούσε ως εργαστήριο, κατάστημα, και στη συνέχεια ως σχολή ωρολογοποιίας. Για πολλές δεκαετίες προμήθευε το ιταλικό ναυτικό και το ειδικό καταδυτικό σώμα με όργανα ακριβείας. Τα σχέδια που δημιούργησε η Panerai εκείνη την εποχή, συμπεριλαμβανομένων των Luminor και Radiomir, δεσμεύονταν για πολλά χρόνια από τον νόμο περί στρατιωτικής εχεμύθειας και κυκλοφόρησαν στη διεθνή αγορά μετά την απόκτηση του Brand από τον Όμιλο Richemont το 1997.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα, η Panerai αναπτύσσει και δημιουργεί τους μηχανισμούς και τα ρολόγια της στο εργοστάσιό της στην πόλη Neuchâtel της Ελβετίας, συνδυάζοντας τον ιταλικό σχεδιασμό και την ιστορία με την ελβετική τεχνογνωσία στην ωρολογοποιία. Τα ρολόγια Panerai πωλούνται σε όλο τον κόσμο μέσω ενός αποκλειστικού δικτύου διανομέων και Boutiques Panerai.

Ο εμβληματικός Οίκος KESSARIS

O Οίκος KESSARIS είναι το μεγαλύτερο κοσμηματοπωλείο στην Ελλάδα που κατασκευάζει και εμπορεύεται πολυτελή κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ των πιο διάσημων brands παγκοσμίως, για περισσότερα από 50 χρόνια. Ανακαλύπτει τα πιο ιδιαίτερα, τολμηρά, λαμπερά και ξεχωριστά είδη, προσφέροντας ασυναγώνιστη ποικιλία και ποιότητα που μπορούν να καλύψουν τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Συλλογές των πιο γνωστών εταιρειών όπως ROLEX, A. LANGE & SÖHNE, PANERAI, BVLGARI, OMEGA, TAG HEUER, BREITLING, ROBERTO DEMEGLIO, ETHO MARIA, SABBADINI, STAURINO FRATTELI, LONGINES, BOMBERG κ.α. συνιστούν τη μεγάλη ποικιλία του. Ο Οίκος KESSARIS διαθέτει 8 Boutiques στην Ελλάδα: KESSARIS (Κέντρο Αθήνας), ORA KESSARIS (Κέντρο Αθήνας), KESSARIS στο Golden Hall (Μαρούσι), KESSARIS στη Μύκονο, KESSARIS στο Nammos Village (Μύκονο), KESSARIS στην Costa Navarino (Μεσσηνία), BVLGARI Boutique (Κέντρο Αθήνας) & PANERAI Boutique (Κέντρο Αθήνας).


Πηγή