Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Θα ευχόσουν να είχες αυτό το ψυγείο στον κήπο σου για το Πάσχα;

Παγωμένη μπύρα την Κυριακή του Πάσχα, αξία ανεκτίμητη. 

Συντροφεύει στα μεγάλα ντέρμπι. Στα delivery που παραγγέλνουμε στο σπίτι. Σε μια απλή συνηθισμένη νύχτα που την χρειάζεσαι για να σε ξεδιψάσει. Περιττό να συνεχίσουμε τις αναφορές για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζει η μπίρα στη ζωή μας… 

Το eCool είναι το «πράσινο» ψυγείο που χρειάζεται κάθε σπίτι. Ή μάλλον κάθε αυλή. Γιατί αυτές οι μπίρες δεν θα καταλήξουν στο ράφι αλλά θα θαφτούν στο χώμα.

Η παρέα των τεσσάρων Δανών που το δημιούργησε, είχε ως στόχο να βρει έναν βολικό τρόπο στην αποθήκευση μπίρας, όπου τα μαγικά κουτάκια θα διατηρούν την επιθυμητή θερμοκρασία χωρίς να βλάπτουν το περιβάλλον. Ο βολικός μηχανισμός του μονωμένου θαλάμου του eCool, τοποθετείται στο χώμα του κήπου ή της αυλής σου και κρατάει τις μπίρες θαμμένες κάτω από το έδαφος σε δροσερή θερμοκρασία. Και δεν μιλάμε για 2 και 3 κουτάκια, αλλά για 24.

Ένας θαμμένος θησαυρός στον κήπο σου, λοιπόν, έτοιμος για να χρησιμοποιηθεί όταν οι ανάγκες το απαιτήσουν. Και βασικά δεν χρειάζεται να τον ξεχάσεις. Χρησιμοποιείς την μανιβέλα.

Αν μη τι άλλο, είναι μία επένδυση που θα πιάσει τόπο και θα μεγαλώσει τη μπυροκοιλιά σου. Βάλ’ τα κάτω με την παρέα σου, σπάστε την τιμή κι Αν ψήνεσαι να το παραγγείλεις με την παρέα, μπορείς να το βρεις εδώ. 


Πηγή