Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Κάθε αρχή και έξυπνη με τη ΜediaMarkt

Κάθε αρχή και έξυπνη με τη ΜediaMarkt

Η MediaMarkt κάνει κάθε αρχή και έξυπνη και φέρνει μοναδικά είδη στις χαμηλότερες τιμές. Αυτόν τον Σεπτέμβρη, για κάθε νέα αρχή στο σχολείο, στις σπουδές, στη δουλειά, στη νέα εποχή αλλά και στη διασκέδαση, στη MediaMarkt σε περιμένει μια τεράστια ποικιλία από επιλογές που θα κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά σου.

Βρες λοιπόν στη MediaMarkt για κάθε αρχή και έξυπνη:

  • στο σχολείο, μοναδικά smartphones, laptops και desktops, σκληρούς δίσκους και εκτυπωτές σε ασυναγώνιστες τιμές. Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το κομψό LENOVO Slim με όφελος 50€
  • στις σπουδές, οικονομικά laptops mouse, monitor, laptops και desktops, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και τσάντα μεταφοράς Laptop σε ασυναγώνιστες τιμές. Επωφελήσου από HUAWEI MateBook D-14 στα 604€ που παίρνει άριστα 10.
  • στη δουλειά, smartphones, tablets, desktops, USBs, Bluetooth speakers και τσέκαρε τα mails σου εύκολα γρήγορα από το ολοκαίνουριό σου ipad, που σου δίνει άπειρες δυνατότητες μόνο με €379!
  • στη διασκέδαση, συστήματα ήχου, bluetooth speakers, και όλα όσα έχουν να κάνουν με το gaming. Δες τώρα την αγαπημένη σου ταινία στην ολοκαίνουρια LG 4Κ τηλεόρασή σου, από 379€!
  • στο σπίτι, πλυντήρια ρούχων, ηλεκτρικές κουζίνες, φούρνους μικροκυμάτων & πλυντήρια πιάτων. Επωφελήσου από σούπερ προσφορές και βρες Ψυγείο δίπορτο UNITED μόνο 199€
  • στη νέα εποχή, συσκευές σιδερώματος, ξυριστικές, αποτριχωτικές και κουρευτικές μηχανές, σεσουάρ, αφυγραντήρες – ιονιστές. Απόκτησε τώρα μικρές οικιακές συσκευές από €9,99 για να μη σου λείπει τίποτα.

Η MediaMarkt ξέρει πώς να κάνει συναρπαστική κάθε αρχή, με έξυπνες λύσεις μόνο για σένα. Ανακάλυψε εδώ όλα εκείνα που θα κάνουν το δικό σου ξεκίνημα μοναδικό σε ασυναγώνιστες τιμές, πάντα με την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την μεγάλη ποικιλία ειδών, για κάθε αρχή και έξυπνη.

Για ακόμα περισσότερα είδη, επισκεφθείτε ένα από τα 13 καταστήματα του δικτύου της MediaMarkt ή το ηλεκτρονικό κατάστημα mediamarkt.gr.


Πηγή