Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Καλωσορίστε σήμερα το αύριο στο καθάρισμα των δαπέδων

Αν το να σφουγγαρίζετε το πάτωμά σας χωρίς να χρειάζεται πριν να το σκουπίσετε έως σήμερα σας ακουγόταν ως επιστημονική φαντασία, ετοιμαστείτε να αλλάξετε άποψη.

Η Karcher, για μία φορά ακόμα πρωτοπόρος, το έκανε τεχνολογική πραγματικότητα, με τη μηχανή καθαρισμού δαπέδων FC5. Μία μοναδική καινοτομία που, σε απόλυτα προσιτή τιμή, σας παρέχει τη δυνατότητα να σκουπίζετε και να σφουγγαρίζετε ταυτόχρονα, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η απίστευτη αυτή δυνατότητα εξασφαλίζεται με περιστρεφόμενα ρολά μικροϊνών που βρέχονται αυτόματα, συλλέγουν τους ρύπους, καθώς παράλληλα το μίγμα νερού-βρωμιάς αναρροφάται συνεχώς από τα ρολά. Τα δύο δοχεία νερού, ένα με καθαρό και ένα με τους συλλεγόμενους ρύπους, αφαιρούνται και επανατοποθετούνται με ιδιαίτερη ευκολία και με τρόπο ώστε να μην έρχεστε σε επαφή με το βρώμικο νερό.

Επιπλέον, ο χειρισμός της επαναστατικής αυτής μηχανής είναι εξαιρετικά εύκολος, δίνοντάς τη και την απαραίτητη ευελιξία για να φτάνει και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη. Κι όσο για την αποθήκευσή της, έχει μελετηθεί για να μη σας προβληματίσει ποτέ.

FC_5_mixani_katharismou_dapedon_karcher

Και βέβαια, ακολουθώντας τη σταθερή προσήλωση της Karcher στην εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας, η FC5 επιτυγχάνει το μοναδικό της καθαριστικό αποτέλεσμα με 85% χαμηλότερη κατανάλωση νερού από ό,τι απαιτεί το παραδοσιακό σφουγγάρισμα.

Όσο εντυπωσιακά και αν σας ακούγονται όλα τα παραπάνω, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την εμπειρία του να πάρετε στα χέρια σας την πρωτοποριακή αυτή μηχανή. Και είναι βέβαιο ότι αφού τη βάλετε σε λειτουργία θα αντιληφθείτε από την πρώτη στιγμή ότι η FC5 φέρνει σήμερα το μέλλον του καθαρισμού δαπέδων στο σπίτι σας. Εσείς, απλά καλωσορίστε το και απολαύστε τα οφέλη του.

Δείτε το video

Μάθετε περισσότερα για την Kärcher

karcher

www.karcher.gr

 

localStorage.clear();


Πηγή