Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Κορυφαίες προτάσεις δώρων για όλους, στις καλύτερες τιμές

Κορυφαίες προτάσεις δώρων για όλους, στις καλύτερες τιμές

Αυτό το απλό συμπέρασμα γυρίζει στο μυαλό μου τις τελευταίες ώρες, που κάνω σκέψεις για τα δώρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Και φέτος δεν θα αγχωθώ καθόλου να τρέχω, να ψάχνω τα δώρα που θα ευχαριστήσουν φίλους και συγγενείς και θα απολαύσω τη διαδικασία, κάνοντας βόλτα, στη στολισμένη πόλη.

Και φέτος ο Άγιος Βασίλης, θα φοράει  «πορτοκαλί». Την πορτοκαλί απόχρωση των Public και έτσι εγώ θα μπορώ να τελειώσω με τη λίστα μου, πηγαίνοντας σε ένα μόλις αγαπημένο κατάστημα, που για μένα, προσωπικά, είναι το «υπέρλαμπρο» του Συντάγματος, στολισμένο σαν φωτιζόμενο δώρο.

Και φέτος θα ακολουθήσω τη δοκιμασμένη επιτυχημένη συνταγή και θα πάω να βρω στα Public, ότι θα χαρίσει χαμόγελα στους αγαπημένους μου.

Δώρα για τα παιδιά, για τους εφήβους και τους νεαρούς της οικογένειας,  για τα βαφτιστήρια, τα ανίψια, δώρο για τους παππούδες, δώρο για την αγάπη μου, δώρο για την κολλητή μου που έγινε μαμά πρόσφατα, δώρα για όλους.

Η επιχείρηση «Δώρα»,  λοιπόν, έχει τρεις φάσεις: Εντοπίζω online, στο Public.gr τα δώρα που μου αρέσουν, ανάλογα με τον παραλήπτη και το budget, που έχω προγραμματίσει για τον καθένα.

Ακολουθούν δύο εξορμήσεις στο κατάστημα,  του Συντάγματος:

Μία με τα παιδιά, για να απολαύσουν το μαγικό στολισμό, τις εντυπωσιακές θεματικές γωνιές και παραμυθένιες ειδικές κατασκευές, να μπουν στο εορταστικό κλίμα και να διαλέξουν μόνα τους τα δώρα τους, (με μία ελαφρά καθοδήγηση, από τη μανούλα).

Η δεύτερη εξόρμηση θα γίνει με το σύζυγο και θα συνδυαστεί με την καθιερωμένη βόλτα μας στο κέντρο, μετά την αγορά των πακέτων. Άρα όσο πιο γρήγορα διαλέξουμε όλα μας τα δώρα, χωρίς ταλαιπωρία και ψάξιμο, τόσο περισσότερη ώρα θα έχουμε στη διάθεσή μας, για να τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας απολαμβάνοντας το εορταστικό μας ποτό.

Μπορείτε να ρίξετε μία «κλεφτή» ματιά στη λίστα με τα δώρα μου για φέτος:

Για τη μεγάλη μου κόρη: που είναι συνέχεια σε κίνηση, λόγω των σπουδών της, ένα laptop, Nb HP Stream 14-Ds0005nv, είναι ιδανικό δώρο.

Για τη μικρή μου κόρη, θα πάρω αξεσουάρ για το κινητό της: Pop Sockets «για φάγωμα»: για τις selfies, που προσπαθεί να τελειοποιήσει και

Χρωματιστά ακουστικά ασύρματα και ενσύρματα, στυλάτα για όλες τις περιστάσεις.

Για το έφηβο γιο μου: PS4™ κονσόλα χωρητικότητας 500GB μαζί με το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®4 σε μαύρο χρώμα και επιπλέον Fortnite voucher code προς λήψη αποκλειστικού ψηφιακού περιεχομένου από το PlayStation™Store.

Για το βαφτιστήρι: Hoverboard, το ηλεκτρικό πατίνι χρησιμοποιεί την ισορροπία σου, την τοποθέτηση δηλαδή του σώματός σου, επάνω του, για να καταλάβει που θέλεις να πας και να σε οδηγήσει εκεί!

Για τον παππού: Που τρελαίνεται να φωτογραφίζει, θα πάρουμε μια Instant camera Canon Zoemini C, την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που μπορεί να παράγει στιγμιαίες εκτυπώσεις σε χαρτί.

Για τη γιαγιά: που ανανέωσε πρόσφατα την κουζίνα της, θα πάρουμε μια καινούργια Καφετιέρα φίλτρου R.Hobbs, σε κόκκινο ταιριαστό χρώμα.

Στον αγαπημένο μου σύζυγο: Που φέτος έγινε πιο fit, θα χαρίσω ένα Smartwatch Huawei GT 2 σε καφέ χρώμα, το οποίο έχει έως και 2 εβδομάδες διάρκεια ζωής μπαταρίας, εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και 3D σχεδιασμό γυαλιού.

Για τις κολλητές: θα αγοράσω βιβλία, όπως το βραβευμένο με Nobel, μυθιστόρημα «Flights»,

Διακοσμητικά για το σπίτι, το γιορτινό τραπέζι ή το δέντρο.

Τέλος κάθε χρόνο γράφω στη λίστα μου να θυμηθώ να αγοράσω από τα Public, ημερολόγια της νέας χρονιάς, για τους φίλους και τους συγγενείς, διαλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων αλλά και οικονομικών επιλογών, που θα τους προσφέρω για να σχεδιάσουμε μαζί, άλλη μια καλή χρονιά, γεμάτη συναντήσεις, ταξίδια, πάρτι και φιλικά ραντεβού.

Και βέβαια, να θυμηθώ να ψωνίσω το γούρι της νέας χρονιάς, για τον τυχερό που θα βρει το φλουρί στη βασιλόπιτα.

Κάθε χρόνο στο σπίτι μας, τα δώρα τα φέρνει ο Santa Public! O Aη Βασίλης με την πορτοκαλί στολή!

Και του χρόνου!


Πηγή