Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μήπως το μυστικό για καλύτερες αθλητικές επιδόσεις & πιο άνετη καθημερινότητα βρίσκεται στον καρπό μας;

Αλήθεια, πόσο εφικτό είναι να βρούμε το ιδανικό smartwatch για τις ανάγκες μας; Βέβαια, θα πρέπει πρώτα να τις προσδιορίσουμε,πριν την τελική επιλογή. Οι προτάσεις πολλές, τα χαρακτηριστικά αμέτρητα, αλλά πόσο ξεχωριστά και διακριτά μεταξύ τους; Η HUAWEI απέδειξε για ακόμη μία φορά την τεχνολογική της υπεροχή!

Πολύ πρόσφατα, μία σχετική έρευνα αγοράς με οδήγησε μπροστά στο πολυπόθητο. Αυτό το ένα και ιδιαίτερο smartwatch, που κέντρισε το ενδιαφέρον μου με την πρώτη ματιά. Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει coup de foudre, γιατί διέθετε όσα δεν είχα βρει πουθενά αλλού και όσα στην πράξη ταίριαζαν ιδανικά στο αθλητικό μου προφίλ και τις απαιτήσεις των προπονήσεών μου. Πρόκειται για το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο HUAWEI WATCH D, που προσφέρει δυνατότητες παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης, αλλά και ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG), με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Δυο χαρακτηριστικά γνωρίσματα που αναβαθμίζουν την ποιότητα της καθημερινότητάς μας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο βοηθός υγείας που είναι στο χέρι μας!

Το HUAWEI WATCH D, αυτή η τόσο intelligent συσκευή, αποτελεί το υπερόπλο για την φροντίδα της υγείας μας, αφού συνδυάζει τις ιδιότητες ενός πλήρως λειτουργικού smartwatch με το «έξυπνο» ρολόι, την επιστημονική παρακολούθηση του ύπνου, τον προσδιορισμό των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα και την ανίχνευση θερμοκρασίας, ενώ παράλληλα είναι εξοπλισμένο με περισσότερες από 70 λειτουργίες προπόνησης.

Όσον αφορά ειδικότερα στη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, το HUAWEI WATCH D χάρη στον αισθητήρα πίεσης υψηλής ανάλυσης, το κύκλωμα ελέγχου πίεσης ανάδρασης και τον αεραγωγό χαμηλής ροής του HUAWEI WATCH D, το σύστημα ακριβείας μπορεί να κάνει μετρήσεις με τα μικρότερα περιθώρια σφάλματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ατού του νέου αυτού smartwatch – με την αστείρευτη μπαταρία με μία πλήρη φόρτιση για 7 ημέρες – βρίσκεται στην καινοτομία του αισθητήρα ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG) υψηλής επίδοσης, με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία υποστηρίζει την καταγραφή δεδομένων της λειτουργίας της καρδιάς και την άμεση δημιουργία αναφορών. Παράλληλα, υπενθυμίζει την εκτέλεση μετρήσεων εάν εντοπιστεί μη φυσιολογικός καρδιακός ρυθμός.

Τώρα πια, ναι… Ήμουν πεπεισμένος πως οι προπονήσεις μου θα γίνονταν απείρως αποδοτικότερες. Και βέβαια, οι προσπάθειές μου θα ενισχύονταν από την εξαιρετική εφαρμογή HUAWEI Health με το Strava και την ευέλικτη συλλογή δεδομένων.

Έλεγξε την καρδιά σου, όπου κι αν βρίσκεσαι

Θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο παντού και πάντα; Αν είσαι λάτρης της καθημερινής δράσης και δεν αποχωρίζεσαι τους έντονους ρυθμούς κίνησης και εργασίας, το νέο HUAWEI WATCH GT 3 Pro θα δώσει extra credit σε κάθε σου δραστηριότητα. Όπως πρόσφατα διαπίστωσα, και σε αυτήν θα βρεις τη δυνατότητα πραγματοποίησης έγκυρου ηλεκτροκαρδιογραφήματος, παρακολούθησης του καρδιακού σου παλμού με ευκολία, αλλά και εντοπισμού πιθανών κινδύνων για την υγεία της καρδιάς. Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro συνδυάζει άριστα αισθητική και hi-tech επιδόσεις, design και όλα τα «smart» χαρακτηριστικά που θα γίνουν πολύτιμος σύμμαχος σε κάθε δοκιμασία. Χάρη στην τεχνολογία TruSeen™ 5.0+ της HUAWEI και ηλεκτρόδια επικαλυμμένα με PVD στην καμπύλη σε διαφανή νεοκρυσταλλική θήκη, η λειτουργία ECG (με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση) αναπτύσσει οκτώ φωτοηλεκτρικούς αισθητήρες σε σχηματισμό δακτυλίου, συλλαμβάνοντας βελτιωμένα σήματα και φιλτράροντας παρεμβολές, για να παρέχει στους χρήστες αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο. Σε δύο εκδόσεις, τις Titanium και Ceramic, και αυτό το smartwatch υπόσχεται να σε συναρπάσει!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με χαρακτήρα αθλητικό και ντελικάτο profil, τα νέα «διαμάντια» της HUAWEI έρχονται για να αγαπηθούν και να κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, προκειμένου να μην χάνουμε τα ουσιώδη! Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα και σίγουρα σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα.

Το HUAWEI WATCH D είναι άμεσα διαθέσιμο στα καταστήματα Κωτσόβολος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI,καθώς και το Facebook, το Instagramκαι το HUAWEI Community.




Πηγή