Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Νέα εποχή συναλλαγών για τους κατόχους Android με το ψηφιακό πορτοφόλι της Edenred

Νέα εποχή συναλλαγών για τους κατόχους Android με το ψηφιακό πορτοφόλι της Edenred

Με σταθερή δέσμευση στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, και διαρκή εξέλιξη και καινοτομία, η Edenred, η κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, φέρνει στην Ελλάδα το Edenred Pay, το ψηφιακό πορτοφόλι για κατόχους καρτών Ticket Restaurant® με Android συσκευή. Σε συνέχεια του Apple Pay, τώρα και οι κάτοχοι Android συσκευών έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους συναλλαγές με την Ticket Restaurant® κάρτα τους, πλησιάζοντας απλά την Android συσκευή τους στο POS!

Η υπηρεσία Edenred Pay είναι το ψηφιακό πορτοφόλι των καρτών της Edenred που μεταμορφώνει τις Android συσκευές σε μέσα ανέπαφων συναλλαγών, απλά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MyEdenred®. Τo μόνο που χρειάζεται για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι το άνοιγμα της εφαρμογής και η προσθήκη της ενεργής κάρτας Ticket Restaurant® στο ψηφιακό πορτοφόλι της Edenred. Τόσο απλά, με δύο μόνο click, οι κάτοχοι Android συσκευών θα είναι έτοιμοι να ζήσουν τη νέα εμπειρία mobile πληρωμών. Στην συνέχεια, για τη χρήση της υπηρεσίας, αρκεί το άνοιγμα της εφαρμογής MyEdenred® και η προσέγγιση του κινητού τηλεφώνου στο τερματικό. Μόλις πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, εμφανίζεται αυτόματα στην εφαρμογή MyEdenred®. Έτσι, και οι κάτοχοι καρτών Ticket Restaurant® μπορούν να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια!

Ο κος Θάνος Αμπάζης, ΙΤ Director της Edenred δήλωσε σχετικά: «Τους τελευταίους μήνες, οι νέες συνθήκες που βιώνουμε έχουν δημιουργήσει μία νέα καθημερινότητα και έναν τρόπο ζωής ο οποίος απαιτεί ιδιαίτερη προσαρμοστικότητα από μέρους μας. Στην Edenred αδιαπραγμάτευτος στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε και να προσφέρουμε καινοτόμες, πρακτικές και εύχρηστες λύσεις για όλους. Την περίοδο αυτή λοιπόν που – περισσότερο από ποτέ η ανάγκη για πρόσβαση σε ψηφιακά εργαλεία είναι επιτακτική – παρουσιάζουμε, σε συνέχεια του Apple Pay, το νέο ψηφιακό πορτοφόλι Edenred Pay, για κατόχους καρτών Ticket Restaurant® με Android συσκευή, παρέχοντας έτσι την υπηρεσία πληρωμών μέσω ηλεκτρονικού πορτοφολιού στο 100% των κατόχων καρτών Ticket Restaurant®. Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάλειπτα, με βασικό στόχο να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και διευρυμένες δυνατότητες στους κατόχους των λύσεων μας».

Οι πληρωμές μέσω Edenred Pay είναι απόλυτα ασφαλείς, καθώς οι πληροφορίες της κάρτας δεν αποθηκεύονται στη συσκευή και δεν μεταφέρονται ποτέ στο κατάστημα. Παράλληλα, διατηρούνται ασφαλείς και εμπιστευτικές μέσω ενός μοναδικού διακριτικού δεδομένων (token) που χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή ξεχωριστά. Η υπηρεσία Edenred Pay είναι διαθέσιμη για συναλλαγές σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου Ticket Restaurant®, που διαθέτουν τερματικό ανέπαφων συναλλαγών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το edenred.gr/edenredpay.


Πηγή