Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Νέα στοιχεία για τα τρία smartphones που θα παρουσιάσει η Apple

Η ημέρα που με αγωνία περίμεναν οι οπαδοί της Apple, για την παρουσίαση των νέο iPhones της εταιρείας πλησιάζει, με την αδημονία να αυξάνεται σχετικά με το τι πρόκειται να δουν τα μάτια τους από το event που θα γίνει στα κεντρικά κτίρια του αμερικανικού κολοσσού στο Κοπερτίνο. Οι διαρροές είναι συνεχείς, μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε έχει διαψευσθεί, αλλά φαίνεται ότι κάποια πράγματα είναι πλέον δεδομένα.

Δεδομένη φαντάζει να είναι η επιστροφή του «S» στα smartphones της νέας σειράς, καθώς τα δύο από τα τρία νέα μοντέλα που πιθανότατα θα παρουσιαστούν, θα λέγονται iPhone XS. Πρόκειται για το iPhone XS με οθόνη 5,8 ιντσών, το iPhone XS Max, το μεγαλύτερο OLED μοντέλο στις 6,5 ίντσες (το iPhone Plus είχε οθόνη 5,5 ιντσών), αλλά και το iPhone 9 με οθόνη 6,1 ιντσών, με το iPhone 8 να έχει οθόνη 4,7 ιντσών. Με άλλα λόγια, καταργείται το «Plus» και πάμε σε μια νέα… Max εποχή, που τα δύο από τα τρία μοντέλα θα είναι σαφώς μεγαλύτερα σε μέγεθος.

Μάλιστα, σύμφωνα με ιστοσελίδες τεχνολογίας του εξωτερικού, οι τιμές των νέων iPhones θα παραμείνουν ίδιες σε σχέση με πέρυσι, παρά το γεγονός ότι η Apple τα έβαλε… στον όγκο. Συγκεκριμένα, το φθηνότερο από τρία μοντέλα, το iPhone 9 των 6,1 ιντσών με LCD οθόνη πιστεύεται πως θα κοστίζει 699 δολάρια, το iPhone XS των 5,8 ιντσών θα πωλείται έναντι 800 δολαρίων και το iPhone XS Max, το οποίο θα πάρει τη θέση του περσινού iPhone X, θεωρείται πως θα πωλείται στα 999 δολάρια.

Και τα τρία κινητά θα θυμίζουν σχεδιαστικά κατά πολύ το iPhone X. Το κουμπί «home» φαίνεται ότι θα περάσει στην ιστορία, καθώς και το δαχτυλικό αποτύπωμα. Το ξεκλείδωμα και στα τρία νέα μοντέλα θα γίνεται με το Face ID, σκανάροντας, δηλαδή μέσω του προσώπου του χρήστη.

Τέλος, οι παραγγελίες αναμένεται να ξεκινήσουν δύο ημέρες μετά την παρουσίαση των συσκευών, δηλαδή από τις 14 Σεπτεμβρίου.

localStorage.clear();


Πηγή