Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Ξέγνοιαστες διακοπές, έχοντας τον έλεγχο στα χέρια σου

Ξέγνοιαστες διακοπές, έχοντας τον έλεγχο στα χέρια σου

Υπάρχει πολύς κόσμος που ανησυχεί κάθε φορά που φεύγει από το σπίτι για μια μεγάλη ή και μικρότερη απόδραση. Είναι αυτός λόγος για να έχεις άγχος στις διακοπές σου; Όχι δεν είναι, και θα καταλάβεις γιατί!

Πολύ απλά γιατί οι λύσεις υπάρχουν και δουλεύουν με τρόπο που σε κάνουν να περνάς ξένοιαστο χρόνο, χωρίς να σκέφτεσαι πράγματα που βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά από το μέρος που βρίσκεσαι εσύ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβαίνει αυτό, αρκεί βέβαια να έχεις ενεργήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Και τι πρέπει να κάνεις; Να κάνεις ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σου και στο σπίτι σου!

Αυτό ακριβώς είναι το Mi Sensor Set της Xiaomi που θα φέρει όλο τον έλεγχο του σπιτιού ή του γραφείου, στο χέρι σου, κάθε στιγμή. Το Mi Smart Home Sensor Set αποτελείται από έναν κόμβο ελέγχου (Mi Control Hub) και λειτουργεί με δυο αισθητήρες κίνησης (Mi Motion Sensor), δυο αισθητήρες παραθύρου και πόρτας (Mi Window Door Sensor) και έναν ασύρματο διακόπτη (Mi Wireless Switch).

Ο συμπαγής και μικρών διαστάσεων αισθητήρας κίνησης Mi Motion Sensor, με ευρύ πεδίο ανίχνευσης 170 μοιρών, καταγράφει την κίνηση ανθρώπων ή κατοικίδιων ζώων με υπέρυθρες ακτίνες και ενεργοποιεί αυτόματα το νυχτερινό φωτισμό κατά την επιστροφή στο σπίτι, ή τον απενεργοποιεί όταν φεύγεις από αυτό.

Τώρα, το Mi Window and Door Sensor ανιχνεύει την κατάσταση των θυρών και των παραθύρων μέσω της απόστασης μεταξύ της μονάδας του αισθητήρα και του μαγνήτη, ενώ το Mi Wireless Switch προσφέρει ευρεία γκάμα λειτουργιών, όπως κουμπί για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση του ήχου ειδοποίησης.

Η τοποθέτηση και η διασύνδεσή του είναι τόσο απλές που δεν θα το πιστεύεις και η αίσθηση ασφάλειας που θα σου χαρίσει, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να περάσεις ήρεμες και ξένοιαστες διακοπές, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του χώρου σου, από το Xiaomi Redmi 9 σου.

Όλα αυτά γίνονται εύκολα, ασύρματα, με μία λέξη «έξυπνα», με διαθέσιμο απομακρυσμένο έλεγχο μέσω του Redmi 9 σου σε πραγματικό χρόνο, για αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής που περνάει στο επόμενο επίπεδο!

Δεν είναι υπέροχο να έχεις τον έλεγχο του χώρου σου στα χέρια σου ακόμα κι αν βρίσκεσαι πολλά χιλιόμετρα μακριά; Κάθε φορά που κοιτάζεις το Redmi 9, γνωρίζεις ακριβώς τι συμβαίνει, σε πραγματικό χρόνο στο σπίτι ή το γραφείο σου και ρυθμίζεις τα πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σου! Ο απόλυτος έλεγχος, τώρα στα χέρια σου.


Πηγή