Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Οι δίδυμοι που μήνυσαν τον Ζάκερμπεργκ έγιναν οι πρώτοι δισεκατομμυριούχοι του Bitcoin

Η χρονιά μόνο εκπληκτική μπορεί να λογιστεί για το Bitcoin, το ψηφιακό χρήμα που επιστρατεύει εντυπωσιακότατες τεχνικές κωδικοποίησης για την επαλήθευση της μεταφοράς ποσών.

Αφού παρέμενε σχεδόν χωρίς αξία για χρόνια και χρόνια, εκτοξεύτηκε πρόσφατα στα 11.395 δολάρια το κομμάτι, αγγίζοντας αναπάντεχο ρεκόρ. Ακόμα και ο μεγαλοαναλυτής της JP Morgan, Tom Lee, επιβεβαίωσε τις αισιόδοξες εκτιμήσεις που το θέλουν να σκαρφαλώνει εντός πενταετίας στα 25.000 δολάρια, προσυπογράφοντας την αναντίρρητη εμπορική του επιτυχία.

Εξίσου εκπληκτική ήταν η χρονιά όμως και για τα δίδυμα Tyler και Cameron Winklevoss, τους οποίους μπορεί να θυμάστε από την ιστορία της μήνυσης που κατέθεσαν κατά του Μαρκ Ζάκερμπεργκ κατηγορώντας τον ότι τους έκλεψε την ιδέα που είχαν για το Facebook.

Τα δίδυμα, που πήγαιναν στο Χάρβαρντ με τον Μαρκ, είχαν επενδύσει 11 εκατ. δολάρια στο Bitcoin τέσσερα χρόνια πριν. Και μόλις την προηγούμενη βδομάδα το είδαν να τους χαρίζει αποδόσεις της τάξης του 10.000%!

AP_08081108414

Αυτοί είναι πιθανότατα οι πρώτοι δισεκατομμυριούχοι που προκύπτουν από την επικράτεια του αμφιλεγόμενου νομίσματος, το οποίο εφτά χρόνια πριν δεν άξιζε τίποτα και τώρα είναι σωστός επενδυτικός θησαυρός…

localStorage.clear();


Πηγή