Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Ο έλεγχος της καθημερινότητας σου βρίσκεται επιτέλους στο χέρι σου

Ο έλεγχος της καθημερινότητας σου βρίσκεται επιτέλους στο χέρι σου

Πώς θα σου φαινόταν αν μέσα από το ρολόι σου θα μπορούσες να απαντήσεις στις κλήσεις σου, να ενημερώνεσαι για τις ειδοποιήσεις σου, να μετράς τους παλμούς της καρδιάς σου, τα επίπεδα του στρες σου, καθώς και πλήθος άλλων δυνατοτήτων;

Μπορεί να ακούγεται σαν σκηνή από ταινία του Τζειμς Μποντ, ωστόσο η Huawei το έκανε πραγματικότητα. Το ολοκαίνουργιο Huawei Watch GT 2 Pro προσφέρει μία τεράστια ποικιλία χαρακτηριστικών και απίστευτο design που μέχρι και ο πράκτορας 007 θα ζήλευε.

Η Huawei έχει μπει δυναμικά στο χώρο των αξεσουάρ και wearables και ήδη σημειώνει τεράστια επιτυχία μέσα από τα καινοτόμα προϊόντα  της. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των προϊόντων της είναι ότι ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των χρηστών. Πρόκειται για gadgets που αναβαθμίζουν αισθητά την καθημερινότητα σου και σου επιτρέπουν να έχεις τον έλεγχο της κάθε σου στιγμή.

Όποιο και αν είναι το άθλημα σου το Huawei Watch GT 2 Pro δεν θα βγαίνει από το χέρι σου

Σχεδιασμένο με την ίδια φιλοσοφία το Huawei Watch GT2 Pro προσφέρει πλήθος προγραμμάτων άθλησης και προπόνησης και εξελιγμένες δυνατότητες παρακολούθησης υγείας και φυσικής άσκησης. Όποιο και αν είναι το χόμπι σου το Huawei Watch GT2 Pro διαθέτει το αντίστοιχο πρόγραμμα άθλησης για να παρακολουθείς την επίδοσή σου και να πετύχεις τους ατομικούς σου στόχους.

Το νέο smartwatch της Huawei θα γίνει ο σύμμαχος της υγείας σου και θα σε βοηθήσει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, αφού είναι εξοπλισμένο με συστήματα παρακολούθησης Ύπνου, Καρδιακών Παλμών, Άγχους και Κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2). Με αυτόν τον τρόπο σου επιτρέπει να καταγραφείς και να παρακολουθείς την φυσική σου κατάσταση 24 ώρες το 24ωρο.

Οι δυνατότητες του όμως δεν αφορούν μόνο τους λάτρεις του αθλητισμού, το Huawei Watch GT2 Pro μπορεί να Huawei μπορείτε να λειτουργήσει και ως φωτογραφική μηχανή του smartphone σου, μπορεί να αναπαράγει την αγαπημένη σου μουσική, να απαντήσει στις κλήσεις σου και φυσικά…. να πει την ώρα! 

Με το Huawei Watch GT2 Pro δεν θα σε προδώσει ποτέ αφού η  μπαταρία του, έχει διάρκεια ζωής μέχρι και 2 εβδομάδες, ενώ είναι και το πρώτο smartwatch που φορτίζεται ασύρματα, με τη φόρτιση να πραγματοποιείται τόσο γρήγορα που σε μόλις 5 λεπτά εξασφαλίζει 10 ώρες λειτουργίας!

Ένα smartwatch που ταιριάζει σε κάθε στιλ

Η Huawei γνωρίζει όμως ότι ένα ρολόι δεν είναι μόνο ένα gadget άλλα και ένα κόσμημα γι’ αυτό το λόγο έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στο design του. Με premium σχεδιασμό από κρύσταλλο ζαφείρι, σώμα από τιτάνιο και  κεραμική πίσω επιφάνεια δεν θα το βγάζεις ποτέ από τον καρπό σου.

Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό όμως του νέου smartwatch της Huawei είναι ότι με την αγορά του αποκτάς ένα gadget το οποίο συνδέεται εύκολα με τα υπόλοιπα προϊόντα σου Huawei για να έχεις πραγματικά τον πλήρη έλεγχο της καθημερινότητας σου.

Απέκτησε το Huawei Watch GT2 Pro τώρα και ωφελήσου από τα μοναδικά δώρα και προφορές που τρέχουν αυτό το μήνα από την Huawei.

Για όσους δεν πρόλαβαν τις προπαραγγελίες μην ανησυχείτε γιατί έως και τέλος Οκτωβρίου η καταπληκτική προσφορά συνεχίζεται καθώς με κάθε αγορά ενός GT2 Pro παίρνετε δώρο τα Huawei freebuds 3i

Δείτε Αναλυτικά τα δώρα και τις προσφορές εδώ!


Πηγή