Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο οπαδός της επίπεδης Γης δεν απέδειξε τελικά το ψέμα της επιστήμης!

Θυμάστε τον «τρελό» Mike Hughes που θα έφτανε υποτίθεται με το καρυδότσουφλό του στη στρατόσφαιρα για να δει από ψηλά τη Γη ως σφαιρικό δίσκο και να στείλει στα σκουπίδια μερικούς αιώνες επιστημονικής γνώσης;

Ο 61χρονος οδηγός λιμουζίνας και αυτοδίδακτος μηχανικός ήταν να απογειωθεί το Σάββατο από πόλη-φάντασμα της Καλιφόρνια, όταν όλα φάνηκαν να του δείχνουν το κακό τους πρόσωπο.

Κατ’ αρχάς, δεν πήρε την απαραίτητη έγκριση για τη διαστημική περιπέτειά του. Παρά το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της ερειπωμένης πόλης της ερήμου Μοχάβε (Amboy) του είχε δώσει το πράσινο φως, οι ομοσπονδιακές αρχές του είπαν ένα μεγάλο «όχι».

«Επικοινώνησε μαζί μας το γραφείο διαχείρισης γης και με ενημέρωσε πως δεν θα μου επιτρέψει να εκτελέσω το πείραμά μου εκεί, σε εκείνη την τοποθεσία τουλάχιστον», είπε ο ίδιος σε υλικό που ανέβασε στο YouTube.

Μέσα σε όλα, και ο ίδιος ο πύραυλος δεν φαινόταν να συνεργάζεται, καθώς ο εκτοξευτήρας χάλασε στη διαδρομή και έπρεπε να σταματήσει να τον επιδιορθώσει! Έτσι είναι οι αυτοσχέδιοι πύραυλοι των… 20.000 δολαρίων, χαλάνε εύκολα.

localStorage.clear();


Πηγή