Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ο φορητός ήχος έχει νέο βασιλιά

Ο φορητός ήχος έχει νέο βασιλιά

Για τους πραγματικά μουσικόφιλους, η ικανότητα να ανταποκρίνεται με επάρκεια ο music player σε διαφορετικά μουσικά στιλ και ηχοχρώματα μοιάζει με θείο δώρο.

Για να το βρεις βέβαια αυτό πρέπει να ανέβεις πολύ σε επίπεδο τιμής. Αν είσαι λοιπόν αποφασισμένος να φτάσεις στον… Θεό, η Astell & Kern παρουσίασε μόλις έναν νέο player που έρχεται στην αγορά μέσα στον Ιούλιο.

Η Astell & Kern είναι η εταιρία που μας χάρισε το SE100, που μετέτρεπε τον ψηφιακό ήχο σε αναλογικό, αναβαθμίζοντας τη μουσική μέσω έξυπνων φίλτρων.

Και τώρα ξαναχτυπά με το A&futura SE200, το δεύτερης γενιάς φορητό Hi-Fi που βασίζεται ακόμα περισσότερο στη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.

Οι μετατροπείς digital-to-analog (DAC) έγιναν πλέον τρεις, γεγονός που μετατρέπει το SE200 στον πρώτο υψηλής πιστότητας player που ενσωματώνει DAC από δύο διαφορετικούς κατασκευαστές.

Είναι ωστόσο αυτό που έχει στην καρδιά του το SE200 που το διακρίνει από τον ανταγωνισμό: έναν πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή, decoding 32-bit/384-kHz και πρωτόκολλο DSD256, που σημαίνει απλά-απλά πως μπορείς να στριμάρεις υψηλής ποιότητας μουσική από κάθε τύπο αρχείου.

Στα πιο απλά, συναντάμε Wi-Fi συνδεσιμότητα, Bluetooth AptX HD και μια μπαταρία διάρκειας 14 ωρών.

Τι κοστίζουν όλα αυτά; Η Astell & Kern μας λέει κάτι για… 1.594 ευρώ (1.799 δολάρια)!


Πηγή