Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο Elon Musk άρχισε να πουλά… φλογοβόλα

Όταν δεν σχεδιάζει την επόμενη διαστημική αποστολή του ή δεν σκάβει το Λος Άντζελες για τα απόρρητα σχέδιά του, ο οραματιστής δισεκατομμυριούχος παίζει με φλογοβόλα.

Τα δικά του φλογοβόλα φυσικά, ευγενική χορηγία της εταιρίας του Boring Company, τα οποία μπορούμε πια να προπαραγγείλουμε αφού είναι, όπως μας λέει, το «ασφαλέστερο φλογοβόλο του κόσμου».

Και δεν παρέλειψε φυσικά να ανεβάσει και μια φωτογραφία στο Instagram με τη νέα του δημιουργία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Say hello to my little friend…»!

Και έφτιαξε κι ένα βιντεάκι με τον εαυτό του να κάνει τρέλες με το μαραφέτι του, λέγοντας: «Μην το κάνετε αυτό. Επίσης, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ένα φλογοβόλο είναι μια εντελώς απαράδεκτη ιδέα. Μην αγοράσετε ένα. Εκτός κι αν σας αρέσει η πλάκα».

Και πλάι στο φλογοβόλο του, ο Musk πουλά τώρα και έναν πυροσβεστήρα, τον οποίο ο ίδιος χαρακτηρίζει τσιμπημένο οικονομικά: «Αγοράστε ένα υπερτιμημένο πυροσβεστήρα της Boring Company!», γράφει στην ιστοσελίδα της εταιρίας του, κάνοντας πλάκα με τον εαυτό του.

lleosonnmmyususesdf1

Και επειδή ο κόσμος του την έπεσε για το φλογοβόλο, αναγκάστηκε αργότερα να βγει στο Twitter και να πει πως όχι, δεν σχεδιάζει ζόμπι Αποκάλυψη για να βελτιώσει τις πωλήσεις του όπλου του!

Αυτός είναι ο «πολύς» Elon Musk που κάνει ό,τι μπορεί για να μοιάσει στον κινηματογραφικό Tony Stark και τα πάει μάλιστα ιδιαιτέρως καλά…

localStorage.clear();


Πηγή