Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ποια είναι η καλύτερη λύση για ψύξη και θέρμανση, οικονομικά & με super απόδοση; H απάντηση με 3 γράμματα

Πώς θα επιτύχουμε τις ιδανικές συνθήκες στον χώρο μας χειμώνα – καλοκαίρι;

Πολλές φορές αυτό μας προβληματίζει και γίνεται μία δύσκολη μαθηματική εξίσωση με παραμέτρους την οικονομία, την απόδοση, την εύκολη εγκατάσταση και την απροβλημάτιστη λειτουργία. Ο «χρυσός» κανόνας που λύνει όλα τα θέματα είναι η AUX και οι σύγχρονες Αντλίες Θερμότητας που διαθέτει!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί απαιτούμε εξοικονόμηση ενέργειας, αναζητούμε περιβαλλοντικά βιώσιμες προτάσεις, ενώ κύριο μέλημά μας είναι και η παραγωγή ζεστού νερού. Οι Αντλίες Θερμότητας της AUX ενσωματώνουν τεχνολογία αιχμής και συγκεντρώνουν άπειρα πλεονεκτήματα. Το brand – που καθόλου τυχαία δεν κατατάσσεται στους κορυφαίους κατασκευαστές κλιματιστικών παγκοσμίως – επενδύει στην καινοτομία και αποπνέει αξιοπιστία τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους οικιακούς χρήστες.

Με τις Αντλίες Θερμότητας A.I. Therma της AUX αναβαθμίζετε ενεργειακά τον χώρο σας μιας και συνδέονται πανεύκολα με καλοριφέρ, ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμό με fan coils για ψύξη και θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, αξιοποιώντας τη θερμική ενέργεια που υπάρχει διαθέσιμη στο περιβάλλον. Με τη βοήθεια μικρής ποσότητας ηλεκτρικής ενέργειας, και ψυκτικού κυκλώματος R32, η αντλία θερμότητας αποδίδει πολλαπλάσια ενέργεια με μορφή θερμότητας στο κύκλωμα θέρμανσης. Έτσι, αποδεικνύεται value for money επένδυση και φιλική προς τον χρήστη με ασύγκριτα οικονομικά οφέλη. Επίσης, οι Αντλίες είναι σχεδιασμένες για την ένταξη στις ανώτερες κατηγορίες του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021».

Άνεση και ασφάλεια με θετικό πρόσημο

Τα
αποτελέσματα της εξίσωσης, που αναφέραμε
πιο πάνω, δεν μπορεί παρά να είναι
απολύτως ικανοποιητικά. Η υψηλή
ενεργειακή κλάση Α+++, που εγγυάται την
απρόσκοπτη λειτουργία των Αντλιών
Θερμότητας ακόμη και σε
ακραίες θερμοκρασίες περιβάλλοντος
έως -25°C, δίνει extra credit. Ο
ειδικός σχεδιασμός του λογισμικού τους
σε συνδυασμό με τους τελευταίας γενιάς
συμπιεστές είναι το σημείο – κλειδί
για υπεραποδόσεις ακόμη και στις πιο
δύσκολες συνθήκες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η «έξυπνη» ενσωματωμένη βοηθητική ηλεκτρική αντίσταση και η λειτουργία γρήγορης παραγωγής ζεστού νερού χρήσης εγγυάται την άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας ανάγκη. Ενώ, το σύστημα απολύμανσης του δοχείου νερού, που εξαλείφει τα μικρόβια και βακτήρια, προσφέρει μοναδική ασφάλεια. Στα plus συγκαταλέγεται και η αναμονή για έλεγχο συμπληρωματικής αντλίας νερού, ώστε το ζεστό νερό που είναι αποθηκευμένο στο δοχείο να φτάνει πιο γρήγορα στις πηγές χρήσης (ντουζιέρα, βρύσες), αποφεύγοντας τη σπατάλη. Τέλος, μπορείτε να έχετε πάντα τον έλεγχο των Αντλιών Θερμότητας AUX όπου κι αν βρίσκεστε, ενώ μπορείτε να επικαιροποιείτε τις ρυθμίσεις από το smartphone σας, συνδέοντας το ενσωματωμένο Wi-Fi του χειριστηρίου με την εφαρμογή AC Freedom.

Η AUX δεν σταματά να επενδύει στην καινοτομία, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Σήμερα, διαθέτει 11 υπερσύγχρονα εργοστάσια παραγωγής σε Κίνα, Βραζιλία, Ινδονησία, Πολωνία και Ταϊλάνδη και 5 κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης, όπου αναπτύσσει τεχνολογίες αιχμής για τα κλιματιστικά της. Τις Αντλίες Θερμότητας του κορυφαίου brand θα τις βρείτε μέσα από το εξειδικευμένο συνεργαζόμενο δίκτυο της Westnet, που είναι οαποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της Westnet παρέχει ολοκληρωμένες και high-end προτάσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Η υποστήριξη σε όλα τα στάδια, η τριετής εγγύηση καλής λειτουργίας για όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη της μονάδας και η πενταετής για τον συμπιεστή, καθώς και το αξιόπιστο service αποτελούν το bonus για την πιο smart επιλογή που κάνατε ποτέ!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάθετε περισσότερα για τις Αντλίες Θερμότητας A.I. Therma της AUX, επικοινωνώντας με την ομάδα Μηχανικών της Westnet: +30 211 300 2199.


Πηγή