Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Πού θα βρεις τις καλύτερες προσφορές για τηλεοράσεις και εξοπλισμό gaming

Πού θα βρεις τις καλύτερες προσφορές για τηλεοράσεις και εξοπλισμό gaming

Από το 2016, στην Ελλάδα, η Black Friday στα Public, είναι παράδοση που τηρούμε κάθε χρόνο. Αξιοσημείωτο είναι ότι το Public, η εταιρεία που έφερε πρώτη το θεσμό στην Ελλάδα, το 2016, πιστή στην πελατοκεντρική του προσέγγιση, ανακοινώνει κάθε χρόνο ακριβώς τις ποσότητες που διαθέτει σε τιμές Black Friday.

Για το 2019 τους καταναλωτές περιμένουν στα Public ενδεικτικά: πάνω από 28.000 smartphones, 6.000 laptops, 9.000 tablets, 14.000 wearables, 25.000 τηλεοράσεις, 80.000 gaming προϊόντα. Tα Public Black Friday Terra Trucks χωράνε συνολικά πάνω από 1.500.000 προϊόντα σε τιμές προσφοράς γιατί Black Friday σημαίνει Public.

Και φέτος, λοιπόν, οι καταναλωτές αναμένεται να αναζητήσουν εκεί, μεταξύ άλλων, όλες τις τηλεοράσεις, υψηλής τεχνολογίας και τα πάντα για το gaming, στις καλύτερες τιμές.

Σε αυτά τα είδη «επενδύουν», μαζί με την αγορά νέου smart phone, οι Έλληνες καταναλωτές, αφού προηγουμένως ακολουθήσουν τη διαδικασία που προτείνουν τα Public, για να λαμβάνουν στο mail τους τις καλύτερες προσφορές για τα αντικείμενα που θέλουν να αποκτήσουν την κάθε φορά.

Τηλεόραση στα Public

Πριν αρχίσεις την έρευνα για τη νέα σου τηλεόραση, καλό θα είναι να σκεφτείς πρώτα τη διάσταση που είναι σωστή για το χώρο σου και τον αριθμό των ατόμων, που θα παρακολουθούν ταυτόχρονα.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνεις έναν απλό υπολογισμό της απόστασης, οθόνης – θεατή και αν φτάνει τα 2 μέτρα, τότε μπορείς άνετα να κοιτάξεις για τηλεόραση από 44΄΄-  54΄΄(ίντσες). Αν βέβαια είσαι έτοιμος για μία εμπειρία 4Κ, τότε αυτή η απόσταση μειώνεται στο μισό, λόγω της διπλάσιας ανάλυσης σε κάθε άξονα. Για παράδειγμα, για μία 50αρα τηλεόραση 4Κ, το 1 μέτρο είναι αρκετό. Αν πάλι, ο χώρος, δεν είναι πρόβλημα, τότε πήγαινε με ευκολία για μοντέλο άνω των 55΄΄.

Τώρα, με την ευκαιρία της Black Friday, είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιες αγορές, από όποια προσφορά επιλέξεις από αυτές που θα βρεις εδώ.

Τα πάντα για το Gaming – Αξεσουάρ – Κονσόλες – Παιχνίδια

Αν είσαι gamer, γνωρίζεις ότι και σε αυτή την κατηγορία, το Public, θεωρείται trend setter στις προσφορές όλο το χρόνο. Φέτος θα εφαρμόσει και πάλι το γνωστό: «πες μας τι θες στις πιο Black Friday τιμές» και είναι ευκαιρία να κάνεις εγκαίρως την προετοιμασία σου, δηλώνοντας τα είδη για τα οποία ενδιαφέρεσαι ώστε να μπορέσεις να τα «κυνηγήσεις» μέχρι να γίνουν δικά σου σε σούπερ τιμή. Μπορείς να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου διαλέγοντας από μία τεράστια ποικιλία games και pc games, κονσόλες και αξεσουάρ κονσόλας.

Μπες στο παιχνίδι, στα Public και αυτή τη Black Friday!


Πηγή