Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πρεμιέρα στην αγορά για το νέο Samsung Galaxy Α8

Το νέο smartphone Samsung Galaxy Α8 καλωσορίζει η WIND στα καταστήματά της επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική της να προσφέρει συνεχώς περισσότερα και τελευταίας τεχνολογίας smartphones και tablets στους πελάτες της ώστε να τους δημιουργείται εξαιρετική εμπειρία σε κάθε επίπεδο εξυπηρέτησης.

Το νέο μέλος της σειράς A θα είναι εμπορικά διαθέσιμο από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου σε όλα τα καταστήματα WIND στην τιμή των 499 ευρώ.

Το εξαιρετικά λεπτό (5,4 mm) με ενιαίο μεταλλικό σχεδιασμό και γυαλί Gorilla Glass 4 Samsung Galaxy A8 διαθέτει οθόνη 5,6” FHD+ super AMOLED 440 ppi με αναλογία εικόνας 18.5:9, διπλή selfie κάμερα 8MP και 16 MP  που εστιάζει σε πραγματικό χρόνο για εξαιρετικές φωτογραφίες, 4GB RAM, αναγνώριση προσώπου και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος! Είναι επίσης κατασκευαστικά ανθεκτικό με πιστοποίηση IP68.

Με αφορμή το λανσάρισμα  του Samsung A8, ο Λευτέρης Μεϊμάρογλου, Υπεύθυνος Προϊόντων Λιανικής της WIND ανέφερε: «Το Samsung A8 αποτελεί μια πολύτιμη προσθήκη στην ευρεία γκάμα smartphones που προσφέρει η WIND στους πελάτες της. Πρόκειται για μια premium συσκευή που σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον των χρηστών ενισχύοντας τη χρήση δεδομένων από το 4G δίκτυό μας».

Περισσότερες πληροφορίες για το Samsung A8 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα ή στο www.wind.gr.

Ανοδική η αγορά των Smartphones και η χρήση του Mobile Internet στο δίκτυο της WIND

Όλο περισσότερα και καλύτερα smartphones αγοράζουν οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο με την παγκόσμια διάθεση συσκευών smartphone να σημειώνει αύξηση μεγαλύτερη του 5% χρόνο με το χρόνο. Με βάση αυτά τα δεδομένα η εκτίμηση είναι πως μέχρι το 2020 ο αριθμός των χρηστών smartphones θα αγγίξει τα 2,87 δισ., νούμερο που ξεπερνά το μισό πληθυσμό της γης.

Και οι Έλληνες καταναλωτές ακολουθούν την ίδια τάση, όπως προκύπτει από στοιχεία που παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2017 για τη χώρα μας. Βάσει αυτών, η διείσδυση των smartphones στην ελληνική αγορά  αγγίζει το 51%, ποσοστό μικρότερο κατά 11 μονάδες από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο και άρα με μεγάλο περιθώριο βελτίωσης.

Τα smartphones αντιπροσωπεύουν το 96% της ελληνικής αγοράς κινητής. Το 2017 «έκλεισε» στα ~500 εκ. ευρώ τζίρο και πουλήθηκαν περίπου 2,1 εκ. Smartphones. Η μέση αξία των smartphones έχει αυξηθεί σε σχέση με ευρώ το 2016.

Όπως είναι αναμενόμενο, η αυξανόμενη χρήση smartphones ευνοεί και την πρόσβαση στο Internet με τη χρήση των κινητών συσκευών  που συνεχώς αυξάνεται και στην Ελλάδα, όπως επιβεβαιώνουν και τα στοιχεία από την πελατειακή βάση της WIND. Οι γρήγορες ταχύτητες που προσφέρει το 4G δίκτυο της WIND σε όλη τη χώρα, σε συνδυασμό με τα οικονομικά προγράμματα και την ποικιλία σε Smartphones και tablets έχουν ως αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση της χρήσης δεδομένων.

Ειδικότερα το β’ εξάμηνο του 2017 η κίνηση του Δικτύου 4G της WIND διπλασιάστηκε ενώ 59% της κίνησης data έγινε μέσω του 4G δικτύου. Ο όγκος δεδομένων συνολικά (3G & 4G) άγγιξε τα 10.400ΤΒ σημειώνοντας αύξηση 121% σε σχέση με την περασμένη χρονιά.

localStorage.clear();


Πηγή