Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πόση σημασία έχει για εσένα η ταχύτητα της σύνδεσης σου;

Περιμένω να ανέβουν οι φωτογραφίες στο λογαριασμό μου και κοιτώντας τες το μυαλό μου γεμίζει εικόνες από το τριήμερο στο νησί. Αυτή η μικρή απόδραση ήταν πραγματική έμπνευση για μένα και με την επιστροφή μου στην Αθήνα θέλω έστω και ψηφιακά, να αποτυπώσω τις ατέλειωτες βόλτες στα σοκάκια και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι.

Σειρά έχει το blog μου που λόγω φόρτου εργασίας είχα παραμελήσει. Οι συνταγές της γιαγιάς, που έγραφα στο πόδι όσο εκείνη μαγείρευε, αποτελούν πρώτης τάξεως υλικό για να ταξιδέψουν τους αναγνώστες μου. Α! Και να μη ξεχάσω να στείλω λίγο άρωμα Ελλάδας στην αδελφή μου… Οι εικόνες του Αιγαίου σίγουρα θα βρουν τον τρόπο να φτάσουν μέχρι το μακρινό βορρά, ακόμη και μέσα από ένα ολιγόλεπτο βίντεο. Ο καλοκαιρινός ήλιος θα τρυπώσει στην καθημερινότητά της κι ας έχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία φορά που μας επισκέφθηκε.

Παράλληλα, σκέφτομαι με βαριά καρδιά το ξεσκαρτάρισμα των email μου, που θα πρέπει να τσεκάρω γρήγορα το βράδυ πριν γυρίσω αύριο στο γραφείο. Αν τα τελειώσω γρήγορα ίσως και να προλάβω μετά να ρίξω μια ματιά σε εκείνο το φοβερό site με πέδιλα που μου έστειλε η Ράνια, ενώ θα κατεβάζω τα αρχεία με το υλικό για το αυριανό meeting.

Και μπορεί να πρέπει να περιμένω μέχρι τον Αύγουστο για να ξαναφύγω για το νησί, ωστόσο ήδη έχω βρει μια εναλλακτική λύση. Τα καλοκαιρινά βράδια στο μπαλκόνι θα έχουν άρωμα θερινού σινεμά με όλες τις ταινίες που δεν πρόλαβα να δω το χειμώνα.

Στο μυαλό μου έρχονται ξαφνικά όλες εκείνες οι χαμένες ώρες μέχρι πριν λίγο καιρό, για να καταφέρω να κάνω όλες μου τις δουλειές, όταν η αργή σύνδεση στο ίντερνετ με… πρόδιδε συνέχεια. Ή τα βλέμματα απόγνωσης του Νίκου όταν άκουγε σε live streaming τη συναυλία του αγαπημένου του συγκροτήματος και ξαφνικά ο ήχος κοβόταν και έμενε να κοιτάει την οθόνη περιμένοντας πότε θα επανέλθει το internet.

Ο χρόνος που έχω για να χαλαρώνω στο σπίτι είναι περιορισμένος. Και σίγουρα δε θέλω να ξοδεύω λεπτό εξαιτίας μιας αργής σύνδεσης internet. Για αυτό το λόγο επέλεξα το VDSL 50Mbps για να έχω εγγυημένα υψηλές ταχύτητες, πάνω από 45 Μbps! Για εμένα που σημασία έχει η ταχύτητα αλλά δεν απολαμβάνω γρήγορο internet, η Vodafone είναι εδώ δίνοντας αξία στο χρόνο μου.

Απόλαυσε κι εσύ πραγματικά υψηλές ταχύτητες, τις μεγαλύτερες που μπορεί να έχει το internet του σπιτιού σου χωρίς καθυστερήσεις ή «κολλήματα» ενώ σερφάρεις στο internet.

Κι αν δε μείνεις ικανοποιημένος από την ταχύτητα, τότε αποζημιώνεσαι με έκπτωση 5% στο πάγιο σου. Αρκεί να συμπληρώσεις τη φόρμα μέσα από την ιστοσελίδα της Vodafone και σύντομα θα ενημερωθείς για να πραγματοποιηθεί μέτρηση της ταχύτητας συγχρονισμού.

Με τη Vodafone απολαμβάνεις εγγυημένα υψηλές ταχύτητες στο internet για να μη χάνεις στιγμή.

localStorage.clear();


Πηγή