Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Σε βοηθάμε να διαλέξεις το επόμενο tablet σου

Τα τρία tablets που θα κάνουν τη δουλειά παιχνιδάκι, αναλόγως τις ανάγκες και την τσέπη σου.

Το χρειάζεσαι αλλά σου φαίνονται πολλά τα λεφτά. Θέλεις, αλλά δεν γνωρίζεις τι να πάρεις. Το tablet όχι μόνο είναι σοβαρή υπόθεση αλλά και θέλει μελέτη και προσοχή πριν την τελική επιλογή. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Τα ψάξαμε, επιλέξαμε και προτείνουμε τρεις επιλογές αναλόγως το τι ψάχνεις και πόσα μπορείς να δώσεις.

 

OnePlus Pad – To παντοδύναμο

Ένα tablet που μπορεί να αντικαταστήσει το laptop και που εξακολουθεί να λειτουργεί εξαιρετικά στο κομμάτι της ψυχαγωγίας χωρίς να είναι iPad. Είναι το πρώτο tablet της εταιρείας και «τρέχει» με Android 13 που σημαίνει υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για να κάνεις την εμπειρία εξαιρετική. Με τη θήκη Magnetic Keyboard και το stylus κάνεις για πλάκα το multitasking, σε σημείο που μπορείς να οργανωθείς και να δουλέψεις κανονικά σε αυτό χωρίς να σου σπάσει τα νεύρα.  Η οθόνη LCD 11,61 ιντσών 144 Hz είναι ευκρινής, έχει υπέροχα χρώματα και η μπαταρία έχει εξαιρετικό χρόνο αναμονής σε σημείο που μπορεί να βγάλει μια πλήρη εργάσιμη ημέρα. Θα λάβει τρία χρόνια ενημερώσεων στο OS και τέσσερα χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

 

Apple iPad 2021 (9η γενιά) – Η σταθερή αξία

ipad9th

Το μοντέλο 9ης γενιάς χρησιμοποιεί το ίδιο A13 Bionic τσιπ που τροφοδοτεί το iPhone 11 και ξεπερνά τα άλλα παρόμοιας τιμής. Σίγουρα, μοιάζει με ένα iPad πριν από πέντε χρόνια, με παχιά περιγράμματα γύρω από την οθόνη και το κλασικό κουμπί αρχικής οθόνης (με Touch ID), αλλά γιατί να χρειάζεσαι κάτι παραπάνω; Είναι το μόνο iPad που έχει πλέον αυτό το σχεδιασμό και υποδοχή ήχου και με καλύτερη προσθήκη στο μοντέλο του 2021 να είναι η κάμερα selfie των 12 megapixel. Η κάμερα θα διασφαλίσει ότι θα είστε πάντα ορατοί στο κάδρο, θα σας βολεύει αν κάνετε εκπομπή μαγειρικής στο TikTok ή FaceTiming με τον κολλητό, ενώ υποστηρίζει επίσης το Apple Pencil πρώτης γενιάς.  

 

Amazon Fire HD 10 – Το οικονομικό αλλά θαυματουργό

amazonfire

Αναμενόμενο πως το εν λόγω προωθεί τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές του Amazon Prime, αλλά είναι ιδανικό για το κομμάτι της ψυχαγωγίας, όπως παιχνίδια και παρακολούθηση ταινιών ή σειρών. Δεν υπάρχει Google Play Store εδώ (αν και υπάρχει λύση) και δεν είναι άμεσα διαθέσιμη κάθε εφαρμογή Android που γνωρίζεις. Ωστόσο, για την τιμή του, είναι ένα tablet που αξίζει να επενδύσεις σε αυτό. Έχει αρκετή ισχύ για τις περισσότερες εργασίες, περιλαμβάνει μια θήκη πληκτρολογίου Bluetooth και ένα έτος Microsoft 365. Υπάρχει μια θύρα USB-C, ώστε να μπορείτε να το φορτίζετε με το ίδιο καλώδιο είτε laptop είτ τηλέφωνο Android και διαθέτει υποστήριξη Alexa, που σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει ως Echo Show. Εάν επιλέξεις το μοντέλο Fire HD 10 Plus, θα έχετε μια επιπλέον RAM και ασύρματη φόρτιση.


Πηγή