Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Σοκ: Η στιγμή που ένα Hyundai i40 καβαλάει και περνάει πάνω από μια Lamborghini [βίντεο]

Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένα Hyundai πέρασε πάνω από το καπό μιας πολυτελούς Lamborghini Huracan αξίας 250.000 λιρών στο Λιντς της Αγγλίας.

Η θεαματική σύγκρουση, που σημειώθηκε στις 10.24 χθες, άφησε το πανάκριβο λευκό κάμπριο να φαίνεται εμφανώς παραμορφωμένο – αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Τα πλάνα δείχνουν ότι το μπλε Hyundai i40 με τη χαμηλή τιμή απομακρύνεται ήρεμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τροχοί του Hyundai παραλίγο να συνθλίψουν τον οδηγό καθώς προσκρούει στο μπροστινό μέρος του κάμπριο. Στη συνέχεια, παραμένει πάνω στο ακριβό αυτοκίνητο με το μισό όχημα να είναι στον αέρα και η Lamborghini έχει σφηνωθεί από κάτω. Ένα δεύτερο κλιπ δείχνει τη θέα από το επίπεδο του δρόμου και η έκταση της ζημιάς από τη συντριβή μπορεί να φανεί με περισσότερες λεπτομέρειες.

Το καπό του Hyundai φαίνεται κατεστραμμένο με τον προφυλακτήρα του να κρέμεται χαλαρά, ενώ η Lamborghini είναι εμφανώς παραμορφωμένη κάτω από το βάρος του. Μια τρίτη γωνία που κινηματογραφήθηκε από ψηλά δείχνει την παρουσία της αστυνομίας και τον κόσμο συγκεντρωμένο, πριν φτάσει ένα ασθενοφόρο και αρχίσει να συγκεντρώνεται η κυκλοφορία. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Δυτικού Γιορκσάιρ είπε: «Στις 10.24 π.μ. η αστυνομία κλήθηκε σε τροχαία σύγκρουση που αφορούσε μια Lamborghini και μια Hyundai στη διασταύρωση των οδών Whitehall Road και Dixon Lane στο Λιντς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί».


Πηγή