Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Τέσσερα ασύρματα earbuds που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη

Βαρέθηκες με τα καλώδια και θες να εξελιχθείς; Έχουμε τέσσερις σίγουρες προτάσεις. 

 

 

Sennheiser Momentum True Wireless 3

Αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα του ήχου στα buds σου, τα Sennheiser προσφέρουν adaptive noise cancellation όπου ουσιαστικά παρακολουθεί τις αυξομειώσεις των θορύβων του περιβάλλοντος και τις εξαφανίζει σε πραγματικό χρόνο. Όλα αυτά με 7mm drivers για εξαιρετική ποιότητα ήχου.

 

Jabra Elite 3

Αν ψάχνεις για value for money επιλογές, η Jabra έχει ένα πακέτο υπηρεσιών με εντυπωσιακή ποιότητα ήχου, πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας και πολύ άνετη εφαρμογή. Τιμιότατη επιλογή για να κάνεις την δουλειά σου καθημερινά.

jabraelite

 

Apple Airpods Pro (2ης γενιάς)

Η εταιρεία κατάφερε να βελτιώσει την ποιότητα του ήχου και την ενεργή ακύρωση θορύβου, διατηρώντας παράλληλα όλες τις ανέσεις που κάνουν τα AirPods την καλύτερη επιλογή ακουστικών για iOS και Mac. το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι η λειτουργία διαφάνειας, η οποία έχει πιο φυσικό ήχο από οποιαδήποτε άλλα ακουστικά κατά ένα μίλι. Σε όλα τα παραπάνω πρόσθεσε την Siri με handsfree, wireless φόρτιση και γρήγορο pairing με τη συσκευή.

Apple Airpods Pro 2nd Gen

 

Google Pixel Buds Pro

Ίσως η καλύτερη και πιο τίμια επιλογή σε όσους βασίζονται σε λειτουργικό Android. Εξαιρετικό και βαθύ μπάσο στον ήχο, σταθερή ANC απόδοση, touch control στις εντολές που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει και, φυσικά, ασύρματη φόρτιση. Το Google Translate και τo Conversation Mode είναι πρόσθετα στις υπηρεσίες.

google pixel buds pro intro1

 

 

 


Πηγή