Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τα Samsung Galaxy S8 και S8+ έρχονται στην WIND

Τα τελευταίας τεχνολογίας smartphones Samsung Galaxy S8 & S8+ υποδέχεται η WIND στις 28 Απριλίου σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας της.

Τα Samsung Galaxy S8 & S8+, ανθεκτικά σε νερό και σκόνη, διαθέτουν εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και λείες, κυρτές άκρες που δημιουργούν έναν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό χωρίς όρια ενώ είναι τόσο εύχρηστα που γίνονται προέκταση στο χέρι του χρήστη.

Ο σαρωτής ίριδας των Samsung Galaxy S8 & S8+ για το ξεκλείδωμα της συσκευής προσφέρει αναβαθμισμένους ελέγχους ασφαλείας και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα. Ακόμη, η Dual Pixel κάμερα τους με φακό F1.7 σε συνδυασμό με την  αναβαθμισμένη επεξεργασία εικόνας τραβούν φωτογραφίες που καθηλώνουν κάθε φορά.

Φωτογραφίες, μουσική, ταινίες αναπαράγονται και αποθηκεύονται δίχως πρόβλημα χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή 10 nm που υποστηρίζει πολλαπλές λειτουργίες ταυτόχρονα, τη μεγάλης διάρκειας μπαταρία που εξασφαλίζει πολύωρη ενέργεια, τα ρυθμισμένα από την AKG ακουστικά και την επεκτάσιμη μνήμη για αποθήκευση μεγαλύτερου όγκου δεδομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προ-παραγγείλουν το αγαπημένο τους smartphone μέσα από την ιστοσελίδα της WIND και θα έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν τη συσκευή τους από τις 18 Απριλίου.

Περισσότερες πληροφορίες και η φόρμα παραγγελίας στο www.wind.gr.


Πηγή