Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Το δυνατό ροζ laptop

Το δυνατό ροζ laptop

Ένα στιλάτο ultrabook για επαγγελματική χρήση κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019, τώρα όμως έχει και νέο χρώμα. Το ροζ.

Πέρα από καταπληκτικό laptop, πλέον λειτουργεί και ως statement μόδας.

Η MSI είναι γνωστή για τα ογκώδη gaming laptops της, μόνο που τώρα έχει επανεφεύρει τον εαυτό της για να μπορεί να κοιτά στα ίσα κάτι MacBook και Dell XPS.

Για τη σειρά Prestige ο λόγος, που βγαίνει στις 14 και τις 15 ίντσες, και αφορά κυρίως σε όσους δουλεύουν με το laptop τους, όπως οι δημιουργοί περιεχομένου.

Δυνατός επεξεργαστής, δυνατή κάρτα γραφικών και ικανός μηχανισμός ψύξης για να ανταποκρίνεται στην απαιτητική χρήση. Αυτά προσφέρει το MSI Prestige 14. Και ροζ χρώμα προσφάτως.

Μόνο που εδώ τα πράγματα είναι ακόμα πιο απαιτητικά ακόμα και από τον gaming κόσμο. Καθώς χρειάζεσαι πολύ καλή οθόνη, με ακρίβεια στα χρώματα, αλλά και compact σχεδιασμό για την απαραίτητη φορητότητα. Και μιλώντας για φορητότητα, είναι επίσης ελαφρύ, μόλις 1,27 κιλά.

Και το Prestige 14 τα πάει καλά και στους δύο αυτούς τομείς. Φορά τον επεξεργαστή Intel Core i7-10710U, κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1650 GPU, RAM 16GB, δίσκο SSD στα 512GB και οθόνη ανάλυσης 1920×1080.

Η ροζ εκδοχή έχει μάλιστα οθόνη 4K, χωρίς να ξέρουμε ακόμα τιμή. Θα είναι σίγουρα ακριβότερη από τα 1.400 δολάρια (1.300 ευρώ) των άλλων Prestige.

Όσο για το ομολογουμένως σπάνιο ροζ χρώμα στα laptops, το Prestige έχει ακόμα και βίδες ροζ! Αλλά και ασορτί ροζ περιφερειακά, όπως θήκη και ποντίκι…


Πηγή