Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Το πληκτρολόγιο που στέλνει την εργονομία σε άλλα επίπεδα

Το πληκτρολόγιο που στέλνει την εργονομία σε άλλα επίπεδα

Είναι μεγάλο και συμπαγές χωρίς να είναι ογκώδες. Είναι εξάλλου εργονομικό και έχει να υπηρετήσει σχεδιαστικά τον υψηλό αυτό στόχο.

Ο λόγος για το Κ860 της Logitech, που δεν είναι φυσικά το μόνο εργονομικό keyboard εκεί έξω, τα κάνει όμως όλα αβίαστα και εύκολα. Και δεν χρειάζεται εξτρά εξαρτήματα.

Σχεδιασμός χαμηλού προφίλ και χωρίς φωτισμό μάλιστα στα πλήκτρα, καθώς η λευκή σήμανση στα γκρι κουμπιά φτάνει και περισσεύει για να βλέπεις να πληκτρολογείς ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Είναι λεπτό, στιλάτο και άνετο, δουλεύει με δύο μπαταρίες ΑΑ και συνδέεται ασύρματα μέσω Bluetooth ακόμα και σε τρεις συσκευές ταυτοχρόνως, διατηρώντας πάντα την έμφαση στην καλή υγεία του χρήστη.

Είναι πραγματικά να απορείς που ο κόσμος διατηρεί τέτοια αμφιθυμική σχέση με τα εργονομικά πληκτρολόγια. Ενώ είναι ιδιαιτέρως εύχρηστα και αποδοτικά δηλαδή, οι περισσότεροι επιμένουν να μην τα χρησιμοποιούν.

Το συγκεκριμένο έχει αναπτυχθεί από 30-40 διαφορετικά concepts και έχει δοκιμαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στα εργαστήρια της Logitech στην Ελβετία, ώστε να μειώνει αποδεδειγμένα τη μυική καταπόνηση και να επιτρέπει πιο φυσική στάση πληκτρολόγησης.

Ο σκοπός είναι να μην κάμπτονται οι καρποί όταν γράφεις και αυτό ακριβώς κάνει το Κ860 Ergo. Και δεν είναι μηχανικό πληκτρολόγιο, κάτι που σημαίνει πως είναι αθόρυβο.

Αν η παραγωγικότητα και η έλλειψη καταπόνησης είναι το μεγάλο ζητούμενο, το Κ860 Ergo τις έχει από τα γεννοφάσκια του…


Πηγή