Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Το Newsbeast είναι πλέον και στο Viber

Το newsbeast.gr εγκαινιάζει ένα νέο και άκρως καινοτόμο τρόπο πρόσβασης στην καθημερινή ειδησεογραφία, καθώς έγινε ένα από τα πρώτα ενημερωτικά sites στην Ελλάδα που απέκτησε public account στο Viber.

Οι χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής θα μπορούν πλέον να βλέπουν τις σημαντικότερες και πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις του Newsbeast μέσα από την εφαρμογή.

Όσοι διαθέτουν ενημερωμένες εκδόσεις του Viber, μπορούν να παρακολουθήσουν το Newsbeast, ανοίγοντας την εφαρμογή κι επιλέγοντας την καρτέλα «Επαφές». Εκεί θα βρουν την επιλογή «Δημόσιοι λογαριασμοί» (Public Accounts), απ’ όπου κάνοντας αναζήτηση θα εντοπίσουν το Newsbeast και θα επιλέξουν «Παρακολούθηση».

Αυτό ήταν! Πλέον θα μπορείτε να βλέπετε επιλέκτική ειδησεογραφία, με την εμφάνιση που έχουν τα μηνύματα από τις επαφές σας!

Όσοι πάλι δεν διαθέτουν το Viber, μπορούν να το κατεβάσουν από το Play Store για συσκευές Android κι από το App Store για συσκευές της Apple.

Δοκιμάστε κι εσείς την εμπειρία ενημέρωσης μέσα από το Viber παρακολουθώντας τον δημόσιο λογαριασμό του newsbeast.gr με όλη την επικαιρότητα, κάθε στιγμή.


Πηγή