Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Το tablet για παιδιά για να γίνει δημιουργικότερο το μένουμε σπίτι

Το tablet για παιδιά για να γίνει δημιουργικότερο το μένουμε σπίτι

Οι ειδικοί μάς λένε να μην εξασκήσουμε όλη την αυστηρότητά μας για τον χρόνο που περνούν τα παιδιά μπροστά σε οθόνες τώρα με την πανδημία.

Τα παιδιά στρεσάρονται από την κλεισούρα και οι συσκευές τεχνολογίας μπορεί να τα αποφορτίσουν, φτάνει να γίνεται ελεγχόμενα και με μέτρο.

Την ίδια ώρα, οι μελέτες λένε πως τα tablets και γενικότερα οι συσκευές με οθόνες αφής μπορούν να αυξήσουν την οπτική αντίληψη και τις κινητικές ικανότητές τους, αλλά και την όρεξή τους να μάθουν νέα πράγματα.

Η Amazon διαθέτει λοιπόν με έκπτωση 40% ένα από τα καλύτερα tablets για παιδιά, το Fire 7 Kids Edition, αναγνωρίζοντας την ανάγκη πολλών γονέων για λίγη εξτρά απασχόληση στο παιδί.

Η ταμπλέτα των 7 ιντσών έρχεται μάλιστα με προπληρωμένη ετήσια συνδρομή στο Amazon FreeTime Unlimited, μια υπηρεσία που παρέχει πάνω από 20.000 εφαρμογές δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, από παιχνίδια και γρίφους μέχρι βιβλία, audiobooks και άλλο εκπαιδευτικό υλικό.

Το καλό με το Fire 7 Kids Edition είναι πως οι γονείς μπορούν εύκολα να φιλτράρουν το περιεχόμενο και να θέσουν εκπαιδευτικούς στόχους στο παιδί, μέσω του ενσωματωμένου parental control.

Το Fire 7 Kids Edition Tablet πωλείται συνήθως στα 99,99 δολάρια, η Amazon το προσφέρει όμως τώρα στα 59,99 δολάρια (55 ευρώ)…


Πηγή