Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Το xDrill είναι ένα ηλεκτρικό τρυπάνι που φέρνει τη σύγχρονη τεχνολογία στα χέρια σου

Το xDrill είναι ένα ηλεκτρικό τρυπάνι που φέρνει τη σύγχρονη τεχνολογία στα χέρια σου

Είναι γεγονός ότι τα περισσότερα προϊόντα εξελίσσονται με τον χρόνο βελτιώνοντας τους υπάρχοντες σχεδιασμούς ή καλυτερεύοντας συγκεκριμένα τμήματα εδώ κι εκεί.

Μιλάμε για εξέλιξη δηλαδή και όχι για επανάσταση.

Όταν όμως το startup Robbox Inc. αποφάσισε να φτιάξει ένα δράπανο για τη σύγχρονη εποχή, πέταξε όλα τα προσπέκτους και άρχισε να σχεδιάζει από την αρχή τι είναι και τι πρέπει να κάνει ένα ηλεκτρικό τρυπάνι στον 21ο αιώνα.

Το λένε xDrill και είναι ένα πολυμηχάνημα χειρός με οθόνη αφής LCD που φέρνει σε πρώτο πλάνο όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα, από ψηφιακά αλφάδια και συστήματα μέτρησης μέχρι υπολογισμούς γωνιών και βάθους.

Όλες οι ρυθμίσεις για τρύπημα σε διαφορετικά υλικά γίνονται εδώ ηλεκτρονικά, με τη βοήθεια λέιζερ και περιστρεφόμενων κεφαλών.

Έχει ακόμα και έξυπνο έλεγχο της ταχύτητας, ώστε να μην προκαλούνται φθορές. Όσο για την μπαταρία των 21V, επιτρέπει 3 ώρες χρήση και πλήρη φόρτιση σε 45 λεπτά.

Εννοείται ότι συνοδεύεται από εφαρμογή για κινητά, ώστε να μπορείς να αποθηκεύσεις τις ρυθμίσεις ή να παρακολουθείς το τρυπάνι όσο λειτουργεί (και να το απενεργοποιείς από απόσταση).

Το xDrill Digital Smart Drill είναι ένα προϊόν που θα βγει στην αγορά γιατί το χρηματοδότησε ο κόσμος. Το περιμένουμε τον Φεβρουάριο του 2021.


Πηγή