Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

«Φτηνό iPhone αυτή τη χρονιά» προβλέπει κορυφαίος αναλυτής

Έχουν συμπληρωθεί κάποιοι μήνες από την τελευταία κυκλοφορία iPhone, ώρα ήταν λοιπόν να αρχίσουν και πάλι οι φήμες για το επόμενο μοντέλο.

Και τώρα μπήκε στο παιχνίδι και ο Ming-Chi Kuo, ο οποίος έγινε γνωστός καθώς μάντεψε σωστά πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά των προηγούμενων μοντέλων, όπως την αναγνώριση προσώπου, τα στοιχεία της κάμερας, ακόμα και την τιμή του τελευταίου iPhone.

Ο αναλυτής της KGI Securities έχει αποκτήσει λοιπόν το δικό του κοινό και όλοι τεντώνουν τα αυτιά τους όταν μιλά. Και τώρα μας λέει πως ένα νέο και φτηνό μοντέλο είναι καθοδόν, που θα κοστίζει 550 δολάρια (450 ευρώ).

Προφητεύει ακόμα πως θα έχει οθόνη LCD στις 6,1 ίντσες και θα φορά πολλά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του iPhone X, περιλαμβανομένης της TrueDepth κάμερας που υποστηρίζει το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου (Face ID).

Ο αναλυτής πιστεύει πως η Apple θα ρίξει τις τιμές της για να «αυξήσει το μερίδιο αγοράς της στην Κίνα», καθώς ακόμα και στη Δύση η υψηλή τιμή του τελευταίου iPhone λογίστηκε ως ο Νο 1 παράγοντας για τις κάτω του αναμενόμενου πωλήσεις του.

Σε κάτι αντίστοιχο καταλήγει και η ιστοσελίδα Apple Insider, η οποία εκτιμά πως τρία καινούρια μοντέλα θα ντεμπουτάρουν φέτος, μεταξύ αυτών και το φτηνό για το οποίο μιλά ο Ming-Chi Kuo.

iottyn1

Η Apple κρατά φυσικά κλειστά τα χαρτιά της και μέχρι το σχετικό event του Σεπτεμβρίου, οι λάτρεις θα αρκεστούν αναγκαστικά σε φήμες…

localStorage.clear();


Πηγή