Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Χωράει το μοναδικό άρωμα του χαρτιού και του βιβλίου σε μερικές ψηφιακές ιστοσελίδες;

Με μία μεγάλη γκάμα ελληνικών και ξενόγλωσσων βιβλίων, με πάνω από μισό εκατομμύριο διαθέσιμα βιβλία και περισσότερες από χίλιες (!!!) πολιτιστικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο για το βιβλίο (αλλά και τη μουσική, την τεχνολογία, το παιχνίδι), τα Public, το No1 βιβλιοπωλείο, αποδεικνύουν συνεχώς την αγάπη τους για την ανάγνωση και την επιθυμία τους να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους βιβλιόφιλους είτε μέσα στο κατάστημα είτε μέσα στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο.

Στο πλαίσιο αυτό, μελετώντας τις σύγχρονες τάσεις και τις καινοτομίες και έχοντας τη γνώση και την εμπειρία, τα Public ανανεώνουν και εμπλουτίζουν την κεντρική σελίδα του ηλεκτρονικού τους βιβλιοπωλείου με νέα χαρακτηριστικά φέρνοντας με αυτόν τον τρόπο το μαγευτικό κόσμο του βιβλίου ακόμα πιο κοντά στους αναγνώστες και κάνοντας την περιήγηση/αναζήτηση πολύ πιο εύκολη σε όλους!

Μέσα από αυτή την ανανέωση, στόχος των Public είναι να δώσουν στον αναγνώστη τη δυνατότητα να περιηγηθεί άμεσα, εύκολα και απλά και με αυτόν τον τρόπο να ζήσει μία ολιστική εμπειρία σε ένα online περιβάλλον. Η εμπειρία αυτή περιλαμβάνει τόσο την  αγορά βιβλίου, εκδηλώσεις και άλλες ενέργειες, όσο και την αναζήτηση διαθέσιμων τίτλων, ενημέρωση για νέες κυκλοφορίες, ανάγνωση κεφαλαίων πριν την επίσημη κυκλοφορία κάθε σημαντικού τίτλου και βιογραφίες συγγραφέων.

Επιπλέον, ο αναγνώστης αποκτά πρόσβαση σε σχόλια άλλων αναγνωστών, ανταλλάσσει απόψεις μέσα από τα reevoo comments, και φυσικά μπορεί να ανακαλύψει άλλους τίτλους και συγγραφείς που πιθανότατα μέχρι πρότινος αγνοούσε! Για το λόγο αυτό, τα Public κινήθηκαν σε τέσσερις βασικούς άξονες με στόχο η κεντρική σελίδα του βιβλίου να αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει ένα βιβλίο – ή απλά να ενημερωθεί γι’ αυτό.

Με πρώτο άξονα την παρουσίαση και την εμφάνιση των προϊόντων, έγιναν αλλαγές που αφορούν στη δομή και στον επανασχεδιασμό των εικαστικών του online περιβάλλοντος. Δημιουργήθηκαν νέες θέσεις προβολής, ενώ προστέθηκε ένα κεντρικό banner όπου το κοινό μπορεί να ενημερώνεται άμεσα και γρήγορα για τις τρέχουσες θεματικές, τις προσφορές αλλά και τις αποκλειστικότητες.

Στη συνέχεια, έμφαση δόθηκε στη βελτίωση της πλοήγησης του καταναλωτή. Οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από πολλαπλούς τρόπους πλοήγησης στις σελίδες του βιβλίου, ενώ οι αναζητήσεις τους βρίσκουν πιο στοχευμένες απαντήσεις με τη νέα βελτιωμένη μηχανή αναζήτησης.

Επιπλέον, κατά την περιήγηση στο νέο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο, εμφανίζονται δημοφιλείς συγγραφείς και αναζητήσεις, ενώ παράλληλα ο επισκέπτης ανακαλύπτει το εμπλουτισμένο περιεχόμενο με αποσπάσματα, κριτικές, video και αξιολογήσεις χρηστών, που ολοκληρώνουν την εμπειρία του.

Εκτός όμως από τις ενότητες που αποτυπώνουν την πλούσια γκάμα σε βιβλία και σε παρεμφερείς κατηγορίες, προστέθηκαν και νέες κατηγορίες με προτάσεις για δημοφιλή βιβλία (ελληνικά και ξενόγλωσσα) αλλά και μόνιμες προσφορές, που ισχύουν όλο το χρόνο, για το αναγνωστικό κοινό. Επιπλέον, ο πλούσιος κόσμος του βιβλίου συνοδεύεται και από σημειωματάρια, σελιδοδείκτες, αξεσουάρ, γραφική ύλη αλλά και γυαλιά ανάγνωσης και τσάντες, ώστε να καλύπτεται κάθε ανάγκη των αναγνωστών.

Τέλος, η εξειδίκευση των Public στην κατηγορία του βιβλίου αποτυπώνεται στην κεντρική σελίδα μέσα από τις ειδικές ενότητες που δημιουργήθηκαν όπως το Εβδομαδιαίο Top 10 των Best Sellers, τα αφιερώματα, όπως αυτό στο Αστυνομικό Μυθιστόρημα και στο Jo Nesbo αλλά και σειρές βιβλίων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού (Χάρι Πότερ, Game of Thrones, κ.ά.). Τα «Blog News» και τα «Public Events» ανανεώνονται συνεχώς, ενώ εισάγεται και η υπηρεσία εύρεσης σπάνιων τίτλων, public.gr, όπου οι επισκέπτες μπορούν να αναζητήσουν εξειδικευμένα βιβλία, σπάνιες μουσικές συλλογές αλλά και ταινίες με ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 92%!

Τι σημαίνει «ανανεωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Public»; Σημαίνει νέες ανακαλύψεις μέσα από ένα μοναδικό περιβάλλον πλοήγησης, απόκτηση νέων εμπειριών πολιτισμού και εκατοντάδες χιλιάδες επιλογές μέσα από την πλουσιότερη γκάμα της αγοράς! Επισκεφθείτε το public.gr και απολαύστε το μοναδικό αυτό «ταξίδι»!

Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, κάθε νέο, Public!

Περισσότερες πληροφορίες: public.gr

localStorage.clear();


Πηγή